Speltips inför Varberg – Brommapojkarna 22/4: Succélaget synas!

Spelbloggare Publicerat: 22 april 2019

Succélaget Varberg tar emot Brommapojkarna hemma på Påskbergsvallen och vi har identifierat ett utmärkt spelvärde i att hemmalaget inte är så bra som tabellen gör gällande.

Annons:

Inför säsongen var det nog ytterst få som pratade om Varberg som ett tänkbart topplag, men efter tre omgångar ledde man Superettan med sina nio inspelade poäng. Brage och Örgryte har efter helgens segrar gått förbi men Varberg har nu chans att återta serieledningen.

Mjällby, Trelleborg och senast Syrianska har alla besegrats av Joakim Perssons lågbudget-bygge till lag och frågan är nu om de verkligen är är att räkna med på allvar. Ser man till laget på pappret så bör man dock få svårt att, över tid, vara med i toppen av tabellen.

Ex-allsvenska BP har fått en tuffare start på säsongen då man inkasserat en vinst och två förluster. Senast hade man marginalerna emot sig då man föll hemma mot GAIS efter en tveksamt dömd straff i slutet av matchen. Spelet har dock sett helt okej ut och man har ett lag med kvaliteter som skulle kunna räcka för en toppstrid.

På skadelistan hos bortalaget finns Isac Lidberg och Hampus Elgán.

BP tar ner Varberg på jorden

Joakim Persson lär fortsätta på inslagen väg med ett 3-5-2 där anfallaren Astrit Seljmani ser ut att vara ett fynd till nyförvärv. Med sina tre mål är han i delad topp i skytteligan och med honom får BP-försvaret se upp.

Vad gäller Varbergs 5-1-seger borta mot Syrianska senast så bör man dock inte dra alltför stora växlar av den. Varberg gjorde det bra men framförallt så handlade den matchen om att Syrianska stod för en insats som var under all kritik (vilket också fått spelbolagen att ana oråd).

BP, å sin sida, föll alltså mot GAIS senast, i en match som man nog borde fått med sig minst en poäng ifrån. Dessförinnan svarade man för en imponerande 4-0-seger borta mot Dalkurd och kan man hålla samma höjd i prestation bör man definitivt ha goda chanser till poäng även mot Varberg.

Statistiskt sett är Varberg heller inte speciellt starka hemma på Påskbergsvallen. Man har inte vunnit i elva av sina tretton senaste hemmatcher, vilket är en faktor som kan vara värd att beakta.

Sammantaget ger detta oss fina spelmöjligheter då Varberg är favoriter att vinna enligt oddssättarna. Att Brommapojkarna tar minst en poäng till hela 1.65 gånger insatsen hos Unibet är, med stor övertygelse, taget.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 17:30, måndag 22/4
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.