Speltips inför Västerås SK – Jönköping Södra 16/7: Jakt på toppen

Spelbloggare Publicerat: 16 juli 2019

Solid Park Arena är platsen och där ska Västerås SK samt Jönköping Södra drabba samman under tisdagskvällen. Här hittar ni Spelbloggares speltips, tillsammans med odds och allt inför matchen. Bud på skräll, månne?

Annons:

Fotboll från Superettan står på tapeten och det är ett J-Södra som har en toppchans att på allvar koppla kontakt med toppen; skulle vid händelse av en trea överta fjärdeplatsen och minska avståndet till tredje- och kvalditot till blott en pinne. Den vill man förstås ta vara på.

Hit kommer tränaren Andreas Brännström och hans mannar stärkta av två raka fullpottare, båda på hemmaplan samt med två baljors marginal, ena mot Varberg BoIS och den andra mot Trelleborg. Nu har man dock inte spelat på över tre veckors tid, så betydelsen av det ska tas med en nypa salt.

Västerås SK har överraskat, i alla fall undertecknad, positivt. De är en bra bit ovanför – även om det kan vända illa kvickt – kvalplatserna mot Division 1 och precis före uppehållet som varit stod de för en smällkaramell modellen större; vann på bortaplan med tennissiffrorna 6-1 över Dalkurd. 14 matcher har renderat i 18 pinnhål.

Skrällvärde

Tillbaka efter sommaruppehållet. Ett toppjagande J-Södra, men mot ett VSK som visats svårspelade och blott förlorat fyra av årets 14 matcher. Det är faktiskt färre än kvällens motståndare. Kryssen har varit ett återkommande tema.

Och den där insatsen före uppehållet, 6-1-krossen av Dalkurd, visar på att det också finns en del spets i Västerås. På hemmaplan ska de ha hyfsad chans mot vilket seriemotstånd som helst, däribland J-Södra.

På pappret finns det större kvalitéer hos bortalaget. Det är odiskutabla fakta. Men så överdrivet stora är väl skillnaderna inte? På bortaplan har J-Södra heller inte lyckats komma till sin rätt; förlorat två raka och har 2-1-4 i resultatraden.

Hos Paf får vi 1,73 gånger pengarna för Västerås SK +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid kryss eller hemmavinst – och det tas omedelbart.

Annons:
  Rygga spelet hos Paf – Få 100 kr omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Västerås SK +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Paf
Spelstopp: 19:00, tisdag 16/7
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.