Speltips J-Södra – Akropolis 7/6: Dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 7 juni 2021

Komna från vinster i förra omgången kommer Jönköpings Södra och Akropolis till spel på Vapenvallen i Huskvarna. Här hittar ni vårt speltips – från målmarknaden – inför matchen.

J-Södra - Akropolis

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kopplar J-Södra kontakt med toppen, eller studsar Akropolis upp från botten? Tre tunga poäng står på spel – mellan två lag vi kan förmoda kommer till spel med mersmak efter vinster senast.

Gällande J-Södra hittas de i mittensmeten av serien, men har matchen mindre spelad än de flesta konkurrenterna runtomkring och en trea skulle alltså innebära att de kopplar kontakt med toppskiktet.

Detta medan Akropolis, långtifrån oväntat, haft oerhörda problem under serieupptakten, kämpar på i botten – och senast hämtade hem en blytung seger i hemmamötet mot Falkenberg. Detta efter att inhoppande talangen, 17-åringen Kewin Lounis hoppat in och satt dit bollen med cirka 20 minuter kvar att spela. Får chansen från start nu?

Överspel

Från Akropolis kan vi förvänta oss en mer tillbakalutad och defensiv approach till matchen – här ska i första hand den poäng de har med sig från startsignal försvaras, snarare än att jaga tre friska.

Och målsnål har trenden varit i samband med deras matcher. Här tror vi dock att det kan komma att bli annorlunda. Segern senast ger någon form av medvind och eventuellt kan man släppa på tyglarna något.

Detta medan J-Södra ska sätta tempot och de senaste veckorna har de visat prov på stor anfallsvilja, vilket har gett resultat. Senast med en 2-1-vinst borta över GIF Sundsvall och dessförinnan en 3-1-dito hemma över Landskrona. De har fått god utdelning, men inte utan att motståndarna sårat dem.

Öppna dörrar på Vapenvallen? Minst tre mål i matchen spelas till över dubbla insatsen hos Betfair Sportbook.

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål totalt
Odds: 2,05
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: