Speltips Landskrona BoIS – GIF Sundsvall 24/7: Toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 24 juli 2021

En toppmatch väntar när GIF Sundsvall besöker serieledande Landskrona BoIS på lördagseftermiddagen.

Landskrona BoIS - GIF Sundsvall

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Landskrona går som tåget i Superettan nu och har fyra raka segrar i ryggen när de välkomnar Giffarna till Landskrona IP under lördagen. Det är alltså Landskrona och Norrby som efter tolv spelade omgångar toppar tabellen i Superettan, två lag som var ganska borträknade inför säsongen.

Landskrona BoIS som inför säsongen var nykomlingar till Superettan har inte visat några tecken på att stanna av ännu i alla fall, de senaste matcherna har man verkligen fått igång målskyttet och har hittat nätet tolv gånger under de senaste fyra matcherna. Särskilt Filip Ottosson som nu nätet fyra gånger på fyra matcher.

Förra helgen slog de formstarka Trelleborg som klev in på Landskrona IP med tre raka vinster bakom sig. Inom 21 minuter hade de dock också tre raka mål bakåt och BoIS lyckades punktera matchen mot en tuff toppkonkurrent väldigt tidigt.

Nu kommer en annan toppkonkurrent på besök i en riktig sexpoängare. Vinner Landskrona här kan de ytterligare ta ett lite fastare grepp om ligan samtidigt som en av konkurrenterna till uppflyttningsplatserna halkar efter i tabellen.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sundsvall är inte lika formstarka

Till skillnad från Landskrona så var GIF Sundsvall förhandstippade att hänga med i toppen och de tillhör definitivt ett av de lag som flest förväntar sig ska kliva upp i Allsvenskan igen. Med en offensiv som innehåller Pontus Engblom och Linus Hallenius är det inte heller så konstigt då de håller väldigt hög kvalitet i Superettan.

Vi har dock inte riktigt fått se Sundsvall offensiv briljera ännu, men laget hänger med i toppen än så länge, men riskerar som sagt att halka efter ifall de inte får med sig ett positivt resultat från Landskrona.

Förra helgen såg de tama ut mot AFC Eskilstuna, som förvisso är väldigt starka hemma. Giffarna fick dock inte alls till det i anfallsspelet och de var aldrig riktigt nära att få hål på AFC. Istället var det en snöplig felpass som gav hemmalaget ett friläge och ledningen när Sundsvall försökte etablera anfallsspel.

Med tanke på BoIS galna form och hur Trelleborg maldes ner på dryga tjugo minuter helgen så bör de vara klara favoriter mot Sundsvall som åkt på en del förluster som sagt inte alls såg vassa ut mot AFC förra helgen. För 2.65 hos CampoBet spelas alltså den raka ettan här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Landskrona BoIS vinner
Odds: 2.65
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: