Speltips Landskrona – Halmstad 12/7: Fördel gästerna

Martin Efvergren Publicerat: 12 juli 2022

Ett formstarkt Landskrona BoIS tar emot serieledarna Halmstads BK i den 13:e omgången av Superettan. Matchen spelas tisdagen den 12 juli 2022 med avspark kl 19:00.

Landskrona – Halmstad

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Landskrona BoIS tappade ett flertal bärande spelare inför säsongen och inledningsvis hade man problem. Men efter att ha förlorat tre av de fyra första matcherna i Superettan har man inte förlorat en enda match. Man kommer nu till det här mötet med nio raka matcher utan förlust bakom sig.

Landskrona var länge med i toppen av tabellen förra säsongen och nu verkar man vara på väg dit igen. Man avslutade visserligen våren med fyra raka kryss, men efter ledigheten har man vunnit sina två matcher. Det gör att man står på 17 poäng efter 12 matcher och ligger på nionde plats.

I återstarten besegrade man Örebro hemma med 2-1 och förra lördagen svarade man för en disciplinerad insats då man vann med 1-0 borta mot Dalkurd.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 120 kronor gratisspel hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formstarka lag

Förhandsfavoriterna Halmstads BK har verkligen levt upp till förväntningarna så här långt. De fick inte heller någon rivstart på säsongen, men har därefter vunnit det mesta.

Mötet mot Trelleborg i återstarten efter uppehållet blev dock en plump i protokollet. Man såg då ut att gå mot en 1-0-seger hemma på Örjans Vall, men något oväntat tappade man det till en 2-1-förlust efter att gästerna gjort två mål i slutminuterna.

I förra tisdagens match hemma mot J-Södra spände man återigen musklerna och gav inte motståndaren en chans. HBK dominerade händelserna från start till mål och vann med 3-0.

Landskronas är formstarka och kommer alltså förlustfri svit som är nio matcher lång. Billy Magnusson gör ett imponerande arbete med små resurser, men mot detta Halmstad tror jag man får det tufft att hålla sviten intakt.

På pappret är HBK det bättre laget på de flesta positioner och Magnus Haglund har satt en väldigt stabil grund att stå på. Senast formerade man en trebackslinje vilket slog väl ut och det är troligt att man fortsätter på samma sätt här.

Som oftast i den här serien lär det bli en jämn batalj, men jag finner anledning att tro att Halmstad drar det längsta strået. Mitt spel blir därför en rak tvåa, att Halmstad vinner till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 120 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Halmstad vinner
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, tisdag 12 juli 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: