Speltips Örebro – Halmstad 26/4: Förväntat toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 26 april 2022

Örebro ställs under tisdagskvällen mot Halmstad på Behrn Arena där viktiga poäng står på spel i Superettan.

Örebro - Halmstad

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Båda lagen spelade under fjolåret i Allsvenskan och har höga förväntningar på sig inför årets säsong i Superettan. Det har inte varit en felfri start från något av lagen, men det verkar gå åt rätt håll. Tisdagens möte förväntas bli mycket jämnt enligt spelbolagen och det är knappt så att det går att urskilja en favorit i oddsen.

Örebro inledde inte alls bra då de föll borta mot Brage i öppningsomgången med hela 0-3. Det var minst sagt att bryskt uppvaknande för ett av de förväntade topplagen och ett avslöjande om att det kanske inte kommer att bli så lätt som man tror att kunna studsa upp tillbaka i Allsvenskan igen.

Sedan dess så har de dock rest sig och har vunnit två raka mot någorlunda tufft motstånd i form av Jönköping Södra (3-1) och Norrby (2-0). Jiloan Hamad och Noel Milleskog har kommit igång bra med två mål var och särskilt den förstnämnda kommer att bli viktig under säsongen då han håller en hög kvalitet för Superettan.

Det lär också ha varit viktigt att få hålla nollan i den senaste matchen efter att ha sett tveksamma ut i det defensiva spelet inledningsvis.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Halmstad behöver växla upp

Topptippade Halmstad har inte riktigt fått den start de räknat med. De inledde med en tuff bortamatch mot Örgryte där de låg under med 2-0 länge men där de genom två snabba mål i matchens slutminuter lyckades kvittera och få med sig en poäng hem från Göteborg.

De åkte dock på samma sak själva mot Norrby i efterföljande match där de tappade en ledning sent och förlorade. Mot Dalkurd i den tredje omgången så kom i alla fall säsongens första vinst efter att Alexander Johansson tryckte in matchens enda mål i den 79:e minuten.

Detta gör att Halmstad ligger på fyra poäng efter tre spelade matcher och i skrivande stund så befinner de sig fortfarande på den nedre halvan av tabellen. Det finns inga lätta matcher i en så jämn liga som Superettan, men de har några tuffa motståndare på spelschemat härnäst och riskerar att halka efter toppen ännu mer om de inte växlar upp.

Halmstad var knappast förknippade med målrika matcher under Allsvenskan, men här behöver de oftare vara de som styr matchen. Både Halmstad och Örebro har haft ett par målrika matcher såhär långt och i mitt tycke så är det bra värde i överspelet på 2.12 hos Expekt här. Defensivt så har båda lagen fortfarande en hel del att jobba på verkar det som och för de oddsen så är överspelet inte alls dumt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2.12
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: