Speltips Öster – Trelleborg 15/9: Viktiga poäng

Simon Pålsson Publicerat: 15 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Östers IF har toppat formen och åker nu vidare i toppstriden av Superettan. Nu möter man Trelleborgs FF den 15 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos leovegas!
Annons. Nya kunder hos LeoVegas. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Superettan inför den här säsongen kändes som en ganska öppen historia, även om det var Halmstads BK och GIF Sundsvall som på förhand sågs som de stora favoriterna. Med tanke på att båda klubbarna varit allsvenska för bara ett litet tag sedan var det en fullkomligt logisk tankegång bakom detta.

Men baserat på säsongsinledningen borde favoritskapet legat hos ett par andra klubbar, även om båda just två nämnda klubbar finns med i toppstriden. Numera sträcker sig denna toppstrid över väldigt många lag, och man skulle nog kunna säga att det är 5-6 lag åtminstone som har en reell chans att sluta topp tre när vi summerar säsongen.

Med dryga halva säsongen kvar att spela är det många poäng kvar att dela ut, och det kommer att kunna hända mycket. Men vi går också in i ett skede av säsongen som kan bli helt avgörande.

Trelleborgs FF ser ut att bli lite av ett mittenlag under säsongen, och det är inte fullt så illa som en del befarade inför säsongen. Kristian Haynes har fått styr på sitt lag, och man parkerar nu strax under mitten.

Östers IF däremot går som tåget, och efter en krampaktig inledning har man nu radat upp vinster och klättrat i tabellen. Som fjärdeplacerade inför den här omgången finns man med i beräkningarna inför avgörandet.

Trelleborgs FF räcker inte

Trelleborgs FF kommer till det här mötet med en klart nedåtgående trend när det gäller form, och på slutet har man förlorat tre raka matcher och dessförinnan kryssat en match. Den senaste matchen är alltså fem omgångar tillbaka i tiden och det säger sig själv att man snabbt tappar mark med ett sådant poängsnitt.

Östers IF har en formkurva som pekar åt ett helt annat håll. Nu tappade man i för sig poäng sist, men hade innan dess fyra raka vinster. Krysset kom dessutom borta mot succélaget Akropolis och får ses som ett helt okej kryss att ta.

Nu möter man ett Trelleborgs FF som man slog med 1-0 på bortaplan, och hemma i Växjö bör man gälla som klara favoriter.

Östers IF vinner spelas till 1,88 gånger smeten hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få upp till 100 kr bonus!
Annons. Nya kunder hos LeoVegas. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Östers IF vinner
Odds: 1,88
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:00, tisdag 15 september 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: