Speltips Trelleborg – AFC Eskilstuna 26/10: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 26 oktober 2021

Ett formsvagt Trelleborgs FF måste vända trenden då man gästas av AFC Eskilstuna i den 26:e omgången av Superettan. Matchen spelas tisdagen den 26 oktober 2021 med avspark kl 19.00.

Trelleborg – AFC Eskilstuna

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I början av förra månaden såg det riktigt lovande ut för Trelleborg i Superettan. Man staplade upp trepoängare under juli-augusti men därefter har kurvan vänt rakt nedåt.

Nu kommer man till den här matchen med sex raka matcher utan vinst. Visserligen har man kryssat fyra av dessa men det räcker inte långt i jakten på ett allsvenskt avancemang.

Efter två raka förluster mot toppkonkurrenterna Värnamo och Gif Sundsvall har man spelat 2-2 i de två senaste matcherna. Senast borta mot Örgryte där man tappade en 2-0-ledning i den andra halvleken och dessförinnan hemma i Skånederbyt mot Landskrona där man tvärtom själva vände 0-2 till 2-2.

Nu väntar så mittenlaget AFC Eskilstuna som med sina 31 poäng efter 25 matcher har ett hyfsat bra avstånd nedåt i tabellen men utan realistisk chans på någon på topplacering.

Efter sex raka matcher utan vinst kunde AFC ta en trepoängare i den senaste omgången. Man vann då borta mot bottenlaget Gais med 3-2 där Ashley Coffey blev tvåmålsskytt. Dessförinnan hade man två raka förluster mot Akropolis och Västerås.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

TFF har mest att spela för

AFC Eskilstuna är, i och med segern senast, på ganska säker mark i tabellen. Det är dock fortsatt väldigt jämnt och mycket kan hända på de fem återstående matcherna.

AFC kan i alla fall andas ut något medan Trelleborg nog ser det här som lite av en måstematch. Ska de haka på i toppstriden måste de börja vinna matcher igen och mot AFC Eskilstuna på hemmaplan ”ska” det vara tre poäng.

TFF är också favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger cirka 1.95 gånger insatsen. När lagen möttes i våras vann dock AFC med 3-2 på hemmaplan.

På naturgräs på är man emellertid sällan lika bra som man är på hemma på konstgräset och den faktorn talar till Trelleborgs fördel. Därtill bör man vara något mer motiverade att vinna den här matchen med tanke på lagens tabelläge.

Jag tror att Trelleborg har ganska goda möjligheter att bryta sin vinstfria svit här. Som vanligt kan man dock inte ta något för givet i den här serien och även det här lär bli en jämn batalj.

Istället för att spela en rak etta blir mitt spel att Trelleborg kommer göra över 1.5 mål. Trots att man inte vunnit har man gjort två mål i 3 av de 4 senast matcherna och jag tror man kommer lyckas med det igen. Mitt spel blir således Trelleborg över 1.5 mål till 1.87 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Trelleborg över 1.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 26 oktober 2021
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: