Speltips Trelleborg – Norrby 5/10: Mittenmöte

Simon Pålsson Publicerat: 3 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Trelleborgs FF och Norrby IF har den huvudsakliga målsättningen att klara sig kvar i Superettan. Nu möts lagen den 5 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos leovegas!
Annons. Nya kunder hos LeoVegas. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Då är det åter dags för måndagsfotboll från Superettan, och fokus hamnar inte minst på mötet mellan Trelleborgs FF och Norrby IF en bit ner i tabellen.

Oke Akpoveta kommer inte till spel för bortalaget, och det är en klar försämring av lagets offensiva slagkraft med tanke på att anfallaren har varit vass. Han blev avstängd efter att ha kallat en motståndare för ”white boy”. Nu kanske vi ska hålla oss undan att ge oss in i den märkliga debatten, men vi kan konstatera att Oke Akpoveta kommer att saknas för bortalaget och att det gör Norrby IF till en sämre lag.

Med det sagt finns det andra saker att bekymra sig mer över om man håller laget från Borås varmt om hjärtat, inte minst med tanke på att formen inte är vad den har varit tidigare, och att man nu sitter i ett ganska ansträngt läge inför fortsättningen.

Efter tre raka förluster, och dessförinnan ett kryss, har man tappat lite mark igen och det som kändes som ett helt säkert kontrakt i Superettan har nu blivit någonting annat. Nu är det inte mer än tre poäng ner till kvalplatsen, och den vill man för allt i världen försöka undvika.

Trelleborgs FF letar formen

Inte heller i hemmalaget Trelleborgs FF är formen någonting att skryta med, och nu senast gick man bara med nöd och näppe vidare i Svenska Cupen efter en förlängningsvinst mot Torns IF. Det kan man lugnt säga sved i Lundalaget, men Trelleborgs FF är alltså vidare till gruppspelet nu.

I övrigt har man radat upp vinstfria matcher på slutet, och för att hitta den senaste vinsten i Superettan för skåningarna måste vi skruva tillbaka tiden till augusti månad. Då vann Trelleborgs FF borta mot just Norrby IF.

Nu möts lagen igen och då känns det vidöppet på förhand. Det som varit intressant är lagens oförmåga att vinna, och ofta har man även svårt att göra mål framåt.

Under 2,5 mål spelas till 1,81 gånger såsen hos LeoVegas.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,81
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:00, måndag 5 oktober 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: