Speltips Trelleborg – Östersund 19/4: Tät tillställning

Martin Efvergren Publicerat: 19 april 2022

Trelleborgs FF tar emot Östersunds FK i den tredje omgången av Superettan. Matchen spelas tisdagen den 19 april 2022 med avspark kl 19.00.

Trelleborg – Östersund

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trelleborg var länge med i toppen av Superettan förra säsongen, men föll tillbaka mot slutet och blev till slut sjua. Nu fortsätter man sin satsning mot Allsvenskan och allt annat än en bättre slutplacering än förra säsongen vore en besvikelse.

På pappret har TFF ett lag som bör kunna utmana om en topplacering. Till den här säsongen har man framförallt gjort en större värvning i anfallaren Nicolas Mortensen från Öster. Han är tänkt att göra laget vassare i offensivt straffområde. Mortensen är dock fortsatt mållös efter de två inledande matcherna av Superettan.

Trelleborg fick en fin start då man besegrade Utsikten med 1-0 i premiären på Vångavallen. I den andra matchen mot Dalkurd på bortaplan ställdes man på svårare prov och föll då med 2-0 förra lördagen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

ÖFK har spelmässigt gjort det bra

Trelleborg lär inte vara jättenöjda över sin inledning totalt sett. Spelmässigt kan man klart bättre. Än mindre nöjda lär Östersund vara. De har tagit en poäng på sina två matcher, men det kunde ha varit bättre än så om man inte tappat i slutsekunderna i båda matcherna.

I premiären hemma mot Skövde tappade man en 2-1-ledning till förlust med 3-2 efter att bortalaget gjort det avgörande målet på tilläggstid. Släppte in mål på tilläggstid gjorde sedan ÖFK igen då man tappade en 1-0-ledning till 1-1 i bortamötet mot Västerås förra måndagen.

Östersund kommer alltså från två mentalt tunga poängtapp och nu gör man sina första tävlingsmatch på gräs den här säsongen. De faktorerna talar till Trelleborgs fördel och de gäller även som relativt stora favoriter hos spelbolagen inför den här matchen.

Med tanke på Östersunds förutsättningar med stor spelaromsättning har man spelmässigt gjort det ganska bra i de två första matcherna. Trelleborg bör ha goda vinstchanser men det finns inga givna segrar i den här serien.

TFF har heller inte direkt imponerat så här långt och jag tror att det här kommer att bli en tät batalj. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.85 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 19 april 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: