Speltips Utsikten – Landskrona 18/5: Öppen matchbild

Martin Efvergren Publicerat: 18 maj 2022

Utsikten BK gästas av Landskrona BoIS i den åttonde omgången av Superettan. Matchen spelas onsdagen den 18 maj 2022 med avspark kl 19:00.

Utsikten – Landskrona

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nykomlingen Utsikten har inte bett om ursäkt för sig inledningsvis i Superettan. Efter sju spelade matcher har man tagit tolv poäng och hade det inte varit för de utvisningar man har dragit på sig så hade det kunnat bli än fler poäng.

På de fyra senaste matcherna har Utsikten nämligen åkt på hela tre röda kort. Man förlorade mot AFC efter att Nsima Peter utvisats redan efter 18 minuter och i lördagens förlust mot J-Södra var det också en utvisning som stjälpte laget.

Kiken låg visserligen under med 2-0 när Jesper Brandt åkte på sitt andra gula i början av den andra halvleken, men man skulle ändå inte ge sig. Trots att man var en man mindre kunde man reducera två gånger om, men mot slutet rann det iväg till en 5-2-förlust.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikt på sistone

Landskrona BoIS var en pigg nykomling i Superettan förra säsongen, men man har, till stor del, fått bygga om laget till den här säsongen. Inledningen blev också motig då man förlorade sina tre första matcher, men därefter har man börjat hitta rätt.

Efter sju spelade matcher står man nu på åtta poäng. Landskrona är obesegrade i de fyra senaste matcherna där det blivit två segrar och två kryss.

Man kommer nu från två målrika matcher. I söndags spelade man 3-3 hemma mot BP efter att man tappat en 3-1-ledning i slutminuterna. I omgången dessförinnan besegrade man J-Södra borta med 4-2 i en match där det lossnade rejält för anfallaren Linus Olsson då han gjorde BoIS samtliga mål.

Landskrona spelade match så sent som i söndags där man alltså tappade, vad som såg ut att bli, en säker trepoängare. Utsikten har en dags längre vila och det är säkert en bidragande orsak till att man gäller som relativt klara favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak etta ger omkring 1.82 gånger insatsen.

Om Utsikten kan undvika utvisningar har de ganska goda förutsättningar att vinna den här hemmamatchen, men Landskrona har en stigande formkurva och en het Linus Olsson. På de två senaste matcherna har laget gjort totalt sju mål där Olsson har stått för fem av dessa.

Det har generellt varit målrikt Superettan under inledningen och jag finner anledning att tro att även den här matchen kommer att bjuda på ett par mål. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 1.68 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, onsdag 18 maj 2022
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: