Speltips Värnamo – Vasalund 25/7: Solklar favorit

Axel Sjödin Publicerat: 25 juli 2021

Det är toppen mot botten som möts när Vasalund gästar ett Värnamo som är på gång igen.

Värnamo - Vasalund

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Värnamo hade en flygande start på säsongen då de efter förlusten i öppningsmatchen mot Landskrona hade fem vinster på sex matcher och var med i toppen av tabellen. Det stannade av något innan uppehållet med ett par tunga förluster mot toppkonkurrenterna Trelleborg och Norrby, men uppehållet verkar ha gjort gott för Smålandsklubben.

Sedan uppstarten av Superettan har de vunnit två raka matcher mot Öster och Helsingborg. Särskilt förra helgens match på Olympia var en riktigt tung skalp där de både stoppade Helsingborgs klättring i tabellen samtidigt som de själva hoppade upp på en delad andraplats igen.

Nu gäller det att plocka upp en trepoängare i vad som på papperet ska vara en enklare match mot Vasalund innan de ställs mot Jönköping-Södra nästa helg i ännu ett toppmöte.

Både IFK Värnamo och Vasalund är nykomlingar till Superettan och ingen av dem förväntades egentligen vara med i toppen och slåss, men Värnamo har verkligen tystat tvivlarna hittills.

FÅ 100 KRONOR TILLBAKA OM DU FÖRLORAR PÅ DITT FÖRSTA SPEL! 888sport har börjat storsatsa på Sverige och som ny kund för du möjlighet att spela riskfritt på ditt första spel. Satsa 100 kronor och få tillbaka insatsen om du förlorar. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos 888sport!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vasalund har inte mycket att komma med

Solnaklubben har verkligen inte haft en lätt säsong hittills och inte mycket verkar ha förändrats sedan uppehållet. De gick in i EM-uppehållet med två raka förluster och nu när serien sattes igång igen fick de inleda med att få stryk på Gamla Ullevi av ett ÖIS som stod för en av säsongens bästa insatser såhär långt för Göteborgsklubben.

Vasalunds spel såg avvaktande och idéfattigt ut och de kom inte riktigt igång i matchen förrän det var försent och Örgryte redan hade en tremålsledning att luta sig tillbaka på. Det lär inte heller blir lättare på Finnvedsvallen där Värnamo väntar och frågan är hur Vasalund ska gå tillväga för att ha en chans på bortaplan.

Värnamo är kort och gott solklara favoriter mot ett Vasalund som har 1-0-5 i facit på bortaplan hittills och möter ett topplag som har hittat formen. För 1.73 hos 888sport är med andra ord den raka ettan given här i min mening.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Värnamo vinner
Odds: 1.73
Bolag: 888sport
Spelstopp: 17:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: