Speltips Västerås – AFC Eskilstuna 17/9: Klasskillnad i Superettan

Rasim Reiz Publicerat: 17 september 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Vi rekar med odds, speltips och förutsättningar inför matchen mellan Västerås SK och AFC Eskilstuna i Superettan den 17 september 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är sannerligen ett intressant möte på Iver Arena i Västerås där AFC Eskilstuna gästar nyrika Västerås SK.

Västerås som sakta men säkert börjat etablera sig i Superettan har stött på problem och man har hamnat långt ner i tabellen och har blivit indragna sakta i bottenstriden. Man hade en otroligt tung period i Juli där man 5 av 6 matcher och efter det har man blivit något bättre och börjat plocka poäng. Ser man till truppen så håller jag den till att vara ett bra mittenlag eller på övre halvan.

På hemmaplan är Västerås starka just nu, 3 raka segrar mot Brage, Umeå och senast Dalkurd gör det inte enklare för gästerna från Eskilstuna, Stockholm, Uppsala eller var dem nu befinner sig.

Gästerna AFC har inte haft det lätt den här säsongen, varken internt eller på det sportsliga planet. Men om vi ser till det sportsliga så har man endast två poäng på 8 matcher på bortaplan, man har inte vunnit en match på bortaplan den här säsongen vilket har gjort att man placerat sig längst ner i tabellen och raset bara fortsätter för AFC. Det finns knappt något som talar för AFC fast man tog en tung seger mot GIF Sundsvall.

Repris på premiären

Senast lagen möttes var i juni i premiären där Västerås drog det längsta strået och vann med 0-1.

Jag tror vi får se en tillknäppt match där första målet kommer öppna upp hela matchen. AFC måste börja vinna matcher om inte Division 1 och det totala förfallet ska bli ett faktum.

Västerås däremot vill säkra kontraktet i Superettan och man har stora chanser att ta en ny seger hemma mot jumbon som har sett allt annat än bra ut den här säsongen på bortaplan.

Baserat på hur Västerås senaste matcher har varit på hemmaplan och blytunga segrar ,man gör i snitt två mål och mot en jumbo tror jag det kan bli så igen.
Lägger en ganska tung insats på Västerås över 1.5 mål som ger oss 1.74 gånger pengarna på Bet365!

Annons:
  Rygga spelet hos bet365 – Få upp till 1 250 spelkrediter!
Annons. Nya kunder hos Bet365. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Speltips:

Speltips: Västerås över 1,5 mål
Odds: 1,74
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, torsdag 17 september 2020
TV:  dplay logo
Stream:  dplay logo

Jämför odds: