Speltips Västerås – Brage 31/5: Givet spel

Spelbloggare Publicerat: 31 maj 2021

Tabelljumbon Brage tar picket och packet till Iver Arena för att ställas mot ett Västerås SK som på allvar visat framfötterna under upptakten av Superettan. Här hittar ni vårt speltips inför matchen.

Västerås - Brage

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Tre vunna, tre kryss, blott en förlust – och kanske framförallt bara fyra insläppta mål på dessa matcher. Det är svårt att inte imponeras av Västerås och vad de förmått att åstadkomma under seriens upptakt. Nu ställer de in siktet på tre nya, friska poäng – i jakten på toppen.

Annat är det för Brage, som snarare varit oerhört svaga hittills under säsongen – till och med så pass att de hittas på platsen som nästjumbo i tabellen. Detta efter att ha inlett utan en enda vinst på de sex inledande försöken, för att senast – med nöd och näppe – värja undan Öster, dessutom på bortaplan.

Vid händelse av en skräll, trepoängare för bortalaget, skulle Brage ta klivet upp ovanför nedflyttningsområdet – och även om det är tidigt på säsongen skulle det förstås innebära visst andrum.

Västerås fortsätter leveransen

Välorganiserade, försvarsstarka och med ännu mer potential i det offensiva. Det är undertecknads syn på Västerås, som senast tog en imponerande bortaseger över Trelleborg.

Viktigt i samband med den matchen, utöver de tre poängen, var att Viktor Prodell spräckte sin målnolla för säsongen. Hans leverans – eller icke-leverans – kommer kunna vara skillnaden mellan ett mellanår och en storsuccé. God potential att leverera, inte minst på Superettan-nivå.

Och Brage må ha vunnit senast, men har över det stora hela inte alls nått upp i önskad nivå. Det känns ofta svajigt och även offensivt är problemen uppenbara. Mot ett VSK som istället visar stor klass, nu också på resande fot, kan det bli tufft att räcka till.

Vårt speltips inför matchen blir Västerås -0,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid oavgjort – till oddset 1,90 hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – få upp till 1 250 kr spelkrediter i bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Västerås SK -0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: