Speltips Västerås – Landskrona BoIS 1/8: Skillnader i form

Axel Sjödin Publicerat: 1 augusti 2021

Formsvaga Västerås tar emot serieledarna Landskrona BoIS under söndagseftermiddagen.

Västerås - Landskrona BoIS

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Landskrona går som tåget i Superettan och har nu fem raka vinster i bagaget. Sedan Superettan satte igång igen efter sommaruppehållet har de dessutom två riktigt tunga vinster mot toppkonkurrenterna Trelleborg och GIF Sundsvall som de därmed också skapat lite distans till i tabellen..

Nykomlingen som inte hade några förväntningar på sig inför säsongen har verkligen visat att de kan vara med och utmana om uppflyttningsplatserna till Allsvenskan. När de nu möter ett formsvagt Västerås har de chansen att försöka dra ifrån ytterligare i toppen och skapa sig en buffert ned till de jagande lagen bakom.

Sättet de kontrollerat matcherna mot både Trelleborg och GIF Sundsvall har varit imponerande och allt talar för att de bör kunna göra samma sak även mot Västerås. I båda matcherna har de skaffat sig en tidig ledning och behållit den matchen igenom. Mot Trelleborg satte det öppningsmålet redan i första minuten och hade 3-0 inom loppet av dryga tjugo och mot Sundsvall satte de 1-0 i tolfte minuten och lät aldrig Sundsvall komma tillbaka in i matchen.

Allt verkar gå Landskronas väg i nuläget och bara nu i dagarna kom nyheterna om att de förlängt kontraktet med sin tränarduo Max Mölder och Billy Magnusson. Klubben andas positivitet och framtidstro och det ska bli intressant att se om det räcker hela vägen in i mål.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Västerås fortsätter att sjunka i tabellen

Hemmalaget inledde säsongen på ett väldigt lovande sätt och var med och slogs i toppen av tabellen ett kort tag med 3-3-1 i facit under säsongsinledningen. Men efter det så vände det och Västerås har nu spelat sex raka matcher utan vinst varav fyra av dem har varit förluster. De sjunker nu som en sten i tabellen och har dragits in i bottenstriden istället med snart halva säsongen spelad.

I de två senaste matcherna har de förvisso mött starkt motstånd men resultaten 0-4 och 1-4 i två raka matcher inger inte särskilt mycket hopp i supportrarna om att man ska börja klättra i tabellen snart igen. Den här helgen blir motståndet inte heller lättare då ligans formstarkaste lag kommer och gästar Iver Arena.

Vad som tidigare har sett ut som bra försvarsspel har helt raserats i de senaste omgångarna och de har läckt som ett såll bakåt. Landskrona har i sin tur öst in mål och har gjort 14 mål under deras fem senaste vinster. Allt pekar på att det kommer bli en väldigt tuff uppgift för hemmalaget och att publiken återigen kommer att få se sitt lag gå poänglösa.

Förvånansvärt nog verkar inte spelbolagen hålla med riktigt och Landskrona har som många gånger tidigare ganska höga odds. Det verkar vara många som väntar på att Landskrona ska börja tappa, men de har gått från klarhet till klarhet hittills och vi fortsätter även denna helg på samma spår genom att spela på Landskrona BoIS för 2.70 hos Campobet, vilket funkat väldigt bra på senaste.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Landskrona BoIS vinner
Odds: 2.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 17:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: