Topptipset 26/11: Vårt system, speltips och analys av samtliga 8 matcher

Andreas Lindsjöö Publicerat: 26 november 2019

              Annons:

Den näst sista gruppspelsomgången i Champions League går av stapeln den här veckan. Flera favoriter ser starka ut under tisdagskvällen men ett par fina skrällar har trots allt synats på Topptipset. Två matcher från The Championship tar även plats på den här kupongen som har 250 000 kronor extra i potten. Häng med i jakten på åtta rätt! 

Spelstopp: 20.44

  Gå till Svenska Spel & spela Topptipset!
Regler & villkor gäller.

Våra spelförslag:

1. Real Madrid – PSG 1

Först ut är en gruppfinal på Santiago Bernabéu. PSG har full pott och parisarna behöver endast ta en poäng i Madrid för att vinna gruppen. Thomas Tuchel har hela sin fruktade offensiva trio tillgänglig. Real Madrid har haft en rätt stökig höst och Bale verkar hellre spela golf än att representera Marängerna. Spanjorerna har detta till trots sett fina ut på slutet och Hazard har äntligen börjat hitta formen igen. På Bernabéu är Real obesegrade den här säsongen och känslan är att 1X bör vara ett lås i den spanska huvudstaden.

2. Juventus – Atlético Madrid 1

Ny gruppfinal på Allianz Stadium. Juventus fortsätter att rada upp segrar. Viktorian mot Atalanta i helgen var inte fullt rättvis men trots allt väldigt signifikativ för “Den gamla damen”. Ronaldo har varit skadad på slutet men faktum är att det nästan sett bättre ut utan portugisen då Dybala och Higuaín funnit varandra väldigt väl. Atlético Madrid har haft svårt att vinna under en längre tid och i helgen blev det bara 1-1 borta mot Granada. Detta var gästernas femte match i följd på bortaplan utan seger. Att den negativa trenden ska brytas i Turin känns föga troligt. Inled med ettan.

3. Tottenham – Olympiakos 2

Det blev en seger för Tottenham i helgens London-derby mot West Ham – en väldigt positiv start för Mourinho. Men det ska sägas att det var ett otroligt blekt West Ham. Olympiakos har haft det rätt tufft i Grupp B med endast en inspelad poäng. De stod dock upp bra både mot Bayern München och Tottenham på hemmaplan. I den tillställningen var det faktiskt grekerna som såg ut som det bättre laget. Spurs känns svårbedömt och streckas ettan över 80 procent i norra London lockar skrällen mest!

4. Manchester City – Shakhtar Donetsk 1

Manchester City tappade poäng mot Atalanta i Milano men trots detta kan The Citizens säkra gruppsegern den här kvällen. City har som väntat varit en klass för sig i Grupp C och lite talar för att Pep Guardiolas mannar ska slarva bort några poäng den här aftonen. Shakhtar Donetsk har haft fruktansvärt svårt för de ljusblå engelsmännen de senaste åren. Ukrainarna torskade med 0-3 mot City tidigare under hösten och när lagen möttes i fjol i gruppspelet vann engelsmännen med sammanlagt 9-0. Fram med spikpistolen, ettan är glasklar.

5. Crvena Zvezda – Bayern München 1

I Belgrad måste Crvena Zvezda gå för tre poäng. På mytomspunna Stadion Rajko Mitic är “Röda Stjärnan” generellt sett ruggigt svårspelade och det lär knappast bli någon enkel resa till den serbiska huvudstaden för Bayern München. Här lyckades varken Liverpool eller Napoli göra mål i fjol. Tyskarna har gått starkt sedan Niko Kovac fick sparken men med tanke på att Bayern redan är klara för slutspel känns inte skrällen helt osannolik här. Tryck in alla tecken och håll tummarna för serberna på “Marakana”.

6. Atalanta – Dinamo Zagreb 1

Atalanta fortsätter att imponera i Serie A under Gasperini men i Champions League har det inte riktigt lossnat. Dock var givetvis poängen mot Manchester City på San Siro väldigt meriterande och chansen att nå slutspelet finns fortfarande. Målsprutan Zapata är nu tillbaka i träning vilket betyder att Bergamo-klubben har hela truppen intakt. Dinamo Zagreb är långt ifrån lika framgångsrika på resande fot som hemma på Maksimirstadion. I grunden känns även italienarna något vassare och presterar Atalanta på en normal nivå ska ettan ligga nära till hands i Milano. Spik!

7. Huddersfield – Swansea X

I The Championship har Huddersfield efter den undermåliga säsongsupptakten steppat upp. ��Hudds” har tagit sju poäng sett till de fyra senaste matcherna och på John Smith’s Stadium har inte Danny Cowleys mannar torskat sedan september. Swansea befinner sig betydligt högre upp i tabellen men walesarnas form pekar nedåt. I helgen fick Svanarna däng av Millwall på hemmagräs. Sett till tabellen känns walesarna något överskattade och 1X bör räcka långt i den här bataljen.

8. Reading – Leeds 2

Reading har ett spännande lag på pappret som besitter rätt hög potential, men i helgen fick The Royals som väntat stryk i den tuffa bortamatchen mot Brentford. Under tisdagskvällen väntar nytt tufft motstånd. Leeds United vann något turligt i helgen mot Luton Town vilket var The Peacocks tredje raka seger. Bielsas mannar återfinns på andra plats i serien och ska gästerna ta klivet upp till Premier League är Reading en typ av motstånd som bör besegras, trots att lagkaptenen Cooper är skadad. Strecka från höger.
 

Banken! – Manchester City

City har 12-0 sett till de tre senaste mötena mot Shakhtar. Klasskillnaden är enorm och engelsmännen kommer att säkra gruppsegern den här kvällen. Ettan är helt odiskutabel på Etihad! 

Skrällen! – Crvena Zvezda

Att komma till Belgrad och gå igenom den mytomspunna spelartunneln på “Marakana” kan rubba vilket psyke som helst – här kan “Röda Stjärnan” störa de allra största giganterna. Bayern är redan klara för slutspel och är inte tyskarna helt påkopplade finns det definitivt möjligheter att få bevittna en skräll på Balkanhalvön! 

Systemen i textform:

36 rader
1. Real Madrid – PSG 1x
2. Juventus – A.Madrid 1
3. Tottenham – Olympiakos 1×2
4. Man City – Shakhtar 1
5. C.Zvezda – B.München 1×2
6. Atalanta – Din.Zagreb 1
7. Huddersfield – Swansea 1x
8. Reading – Leeds 2

144 rader
1. Real Madrid – PSG 1x
2. Juventus – A.Madrid 1x
3. Tottenham – Olympiakos 1×2
4. Man City – Shakhtar 1
5. C.Zvezda – B.München 1×2
6. Atalanta – Din.Zagreb 1
7. Huddersfield – Swansea 1x
8. Reading – Leeds x2

  Gå till Svenska Spel!
Regler & villkor gäller.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
 Ring Stödlinjen: 020-819100