Tre speltips inför CL-finalen – för dig som vill vinna stort!

Spelbloggare Publicerat: 26 maj 2018

Vill du höja spänningen inför Champions League-finalen, Real Madrid mot Liverpool? Perfekt – vi med! Här får ni ta del av våra tre bästa specialspel och högoddsare till upplösningen.

Kortfest? 4,10 på över 6,5 kort i matchen!

Champions League-finalen är den största av matcher som finns i fotbollens värld och då är det lätt hänt att det kokar över på planen. Fjolårets final mellan Real Madrid och Juventus innehöll exempelvis tio kort och året innan det blev det sex stycken av den varan under ordinarie tid.

Det finns ett flertal linor som skulle kunna locka om man tror att korten är nära till hands för domaren Milorad Mazics del. Den som vill vinna stort spelar med fördel över 6,5 kort – alltså att det blir minst sju stycken – till oddset 4,10 hos LeoVegas.

Observera att ett rött kort räknas som två i statistiken. Maxsumman för en och samma spelare är sålunda tre stycken.

Speltips: Över 6,5 kort
Odds: 4,10

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Nervkittlande med fördel Real Madrid? 15,00 på spanjorerna att vinna efter straffar!

Det är två helt fantastiska fotbollslag, inte minst underhållningsmässigt och offensivt, som möter varandra. Att det kommer bli jämnt ute på planen är knappast något långskott till tanke och därmed inte heller att det kommer krävas straffar för att skilja dem åt.

Förrförra årets CL-final vann Real Madrid över Atlético Madrid just efter straffar och i en straffläggning tänker vi att rutinen och erfarenheten spelar en avgörande roll.

Oddset 15,00 för spelet lockar och det ställs ut av Unibet.

Speltips: Real Madrid vinner efter straffar
Odds: 15,00

  Rygga högoddsaren hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Flest hörnor: Liverpool – hela 3,53 gånger pengarna!

Det här är väl lockande?

Att Real Madrid kommer ha mest boll i matchen, också beroende på hur den utvecklas, med ett resultat att ta hänsyn till, är det mest sannolika – men vi väntar oss likväl ett Liverpool som verkligen kör på framåt vid bollvinster och omställningsmöjligheter. Som alltid, med andra ord.

Gällande situationer i och runtom respektive straffområde, vilka oftast är de som leder till hörnsparkar, kan det således bli jämnare än bollinnehavsstatistiken kan tänkas bli.

Ohmbet ställer ut 3,53 x insatsen för att Liverpool skapar flest hörnor i matchen. Det köper vi utan att blinka.

Speltips: Liverpool flest hörnor
Odds: 3,53

  Rygga hörnspelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!