Speltips inför Spanien – Frankrike 27/6, U21-EM: Finalist nummer två ska koras

Spelbloggare Publicerat: 26 juni 2019

Finalist nummer två i U21-EM ska koras – blir det Spanien eller Frankrike? Vi tror oss sitta på svaret och trots ett betydande oddsdropp finner vi värde i den specifika profetian. Här: speltips, odds och allt inför matchen.

Annons:

Offensiv briljans mot en betongstark defensiv. Ett Spanien fyllt av spelglädje mot ett tillbakalutat och svårspelat Frankrike. Det är vad som väntar i den andra U21-EM-semifinalen.

Den första av dessa semifinaler spelas mellan Tyskland samt Rumänien och tre timmar senare, 21:00, väntar denna på förhand nervkittlande 90-minutershistoria. Missa inte det!

Spanien roffade hem grupp A:s förstaplats på bättre målskillnad, mer bestämt ett mål, än mästerskapets värdnation, Italien, trots att man förlorade mot desamma i premiärmatchen. En målskillnadshistoria blev det även mot Polen, som i den avslutande liksom avgörande fajten krossades med fem mål mot noll.

Det är med andra ord ett formstarkt Spanien, fyllt av världsspelare, som kommer hit och dessutom får axla ett hyfsat betydande favoritskap mot Frankrike. Med all rätta.

”Les Bleus” inledde mästerskapet med uddamålssegrar över England och Kroatien, för att därefter spela mållöst mot det stora utropstecknet Rumänien. Det räckte alltså hit, men mer än bara ett stabilt försvarsspel kommer krävas för att fixa den så åtråvärda finalbiljetten. Blott ett mål är insläppt på dessa tre matcher.

Spanskt förtroende

Oddsen på Spanien har rasat lavinartat de senaste dygnen, men känslan är att värdet alltjämt finns kvar och att rörelserna kan fortsätta i samma mönster. Värdet finns, utifrån vår analys, alltså fortfarande där.

Det har onekligen inte sprudlat om Frankrike i mästerskapet. Som nämnt, försvarsspelet har varit effektivt, men de har kommit undan med visst flyt, inte minst mot England – där matchen vändes i slutsekunderna – och av insatserna att döma blir det svårt att stå upp emot ett så pass slagkraftigt Spanien.

Spanien öppnade mästerskapet på sämsta möjliga sätt, förlorade med 1-3 mot Italien, men har bara blivit bättre och bättre. Full pott blev det mot Belgien efter ett sent avgörande och Polen krossades slutligen med förkrossande 5-0 – en på alla sätt och vis briljant insats. Dessutom antecknades fem olika spelare i målprotokollet.

2,15 gånger fläsket för den raka ettan köper vi rakt av. Betway med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Spanien vinner, rak etta
Odds: 2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, torsdag 27/6
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.