Speltips inför Spanien – Frankrike 30/6: Final i U21-EM!

Spelbloggare Publicerat: 29 juni 2019

Den stora finalen är här och en vinnare ska koras i U21-EM. Göra upp om den stora titeln ska fotbollsaristokratierna Spanien samt Tyskland. Här hittar ni finalspeltipset, tillsammans med oddsen och startelvorna.

Annons:

Sommarens U21-EM har varit en lika underhållande som spännande resa och nu är vi framme vid den sista anhalten, Dacia Arena. Tiden för avsparkstid är 20:45 och finalen ses bäst på SVT1, SVT2, SVT24 eller SVT Play. Ett perfekt sätt att avrunda veckan på.

Dessa mästerskap, så korta som de är och få i antalet matcher, innebär stor press redan från start samt mindre utrymmen för misslyckanden. Därför var Spanien, i och med 1-3-förlusten mot värdnationen Italien, illa ute redan efter premiären – men därefter har det sett mycket bra ut; 2-1-vinst över Belgien, 5-0-dito över Polen och i semifinalen värjdes Frankrike undan med fyra mål mot ett.

Det är alltså ett formtoppat Spanien, fyllt av framtida världsstjärnor och spelare som redan spelar på de stora scenerna, som kommer till spel i finalen.

Men det är heller inte vilket motstånd som helst de ställs mot, utan Tyskland – en annan världsmakt i fotbollen. Gruppspelet summerades i klara vinster över Danmark samt Serbien, med tennissiffrorna 6-1 mot de senare nämnda, och ett kryss mot Österrike. Väl i slutspelet väntade utropstecknet Rumänien och där vändes 1-2 till 4-2 under andra halvlek. De två avslutande målen kom på stopptid. Satt en bra bit inne.

Spanien snäppet vassare

Nu var det ett starkt och smått underskattat Rumänien som Tyskland ställdes mot i mästerskapets semifinalrunda, men av insatsen att döma fanns det ändå en del orosmoln som dök upp – inte minst försvarsspelet. Dessutom satt vinsten inne i det absolut sista. Kunde ha slutat helt annorlunda.

Spanien har i deras tur bara fortsatt ta kliv under turneringen, efter den misslyckade premiären, och de två senaste matcherna har varit äkta höjdarprestationer – 5-0- vinst över Polen och inte minst 4-1 mot Frankrike.

Offensivt har spanjorerna fått allt att lossna. Ett flertal spelare producerar poäng. Lagmaskineriet snurrar på närmast friktionsfritt. Det går inte att säga om Tyskland.

Ganska klara favoriter betraktar vi Spanien som i denna final och den raka ettan kan med gott samvete spelas till dubbla insatsen.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% bonus upp till 500 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Spanien vinner, rak etta
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, söndag 30/6
TV:  svtett logo svttva logo svttjugofyra logo
Stream:  svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.