Speltips Norge – Frankrike 25/6: Kan säkra avancemang

Axel Sjödin Publicerat: 25 juni 2023

Norge kliver in i en tuff match mot Frankrike med kniven mot strupen då de riskerar att åka ut ur U21-EM ifall de förlorar.

Norge - Frankrike

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Norge är för första gången på länge med i U21-EM, vilket är en bedrift i sig, men de har inte fått en bra start på mästerskapet. De har hamnat i en tuff grupp med två av turneringsfavoriterna, som de nu behöver slå för att kunna avancera.

De inledde nämligen turneringen med att förlora mot Schweiz, där de verkligen hade behövt vinna för att ha en rimlig chans att ta sig vidare. Norrmännen tog tidigt ledningen, men Schweiz kunde vända och vinna efter två fina avslut utanför straffområdet. Matchen var väldigt jämn och Norge skapade tillräckligt mycket för att kunna få in ett mål till, men det ville sig inte riktigt.

Nu måste de åtminstone plocka poäng mot Frankrike ifall de vill ha någon som helst chans att kunna avancera, vilket inte lär bli lätt. Sedan norrmännen lyckades kvala in till den här turneringen har de inte direkt imponerat och har inte vunnit någon av de fyra träningsmatcher de har spelat i år. Efter förlust mot Schweiz är det mycket som pekar på att de kommer att få tacka för sig efter gruppspelet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankrike har en stark trupp

Fransmännen tog en tung seger mot deras största utmanare Italien i den första omgången och har därmed satt sig i en utmärkt position för att försöka lägga beslag på gruppsegern. Det var en jämn kamp mot italienarna där fransmännen fick lite hjälp att bärga segern genom en domarmiss.

Italien hade nämligen bollen över mållinjen, men där rensades den av en fransk hand och eftersom VAR inte finns tillgängligt i turneringen så finns det inte mycket att göra åt det uteblivna målet för italienarnas del. Fransmännen lär vara nöjda med segern i vilket fall som helst och stod som sagt för en bra insats ändå.

Mot Norge går de in som tunga favoriter och kan alltså redan här säkra avancemang genom vinst. Särskilt offensivt har de en väldigt fin uppsättning spelare, med duon Amine Gouiri och Arnaud Kalimuendo, som till vardags spelar tillsammans i Rennes, som ett farligt anfallsvapen.

För 1.73 gånger pengarna hos Bet365 spelar vi på de klart starkare fransmännen med -1 i asian hcp, vilket innebär att de måste vinna med minst två mål för att spelet ska sitta, men att vi får tillbaka pengarna ifall de bara vinner med ett.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike (-1) asian hcp
Odds: 1.73
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:45, söndag 25 juni
TV: 
Stream:  svtplay logo