Speltips Argentina – Mexiko 26/11: Spännande möte

Axel Sjödin Publicerat: 26 november 2022

Lördagen avslutas med ett spännande möte mellan Argentina och Mexiko i den öppna grupp C.

Argentina - Mexiko

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

I och med Argentinas väldigt oväntade förlust mot Saudiarabien i öppningsmatchen så har grupp C blivit en av de mest spännande grupperna att följa. Gruppfavoriten Argentina ligger i botten och har inga lätta matcher framför sig och i nuläget så känns det som att vilket lag som helst potentiellt kan avancera ur gruppen.

Argentina tog en tidig ledning efter att Lionel Messi tryckt in den från straffpunkten och de fortsatte som väntat att trycka på för en utökning. De verkade dock inte helt samspelta då framspelningarna ofta kom för sent, vilket gång på gång gjorde att deras kontringar blåstes av för offside. Två mål blev bortdömda för att målskytten var på fel sida.

Saudiarabien stod sedan för ett par vassa individuella prestationer som under en kort period vände matchen och därefter lyckades Argentina inte få hål på ett lågt stående Saudiarabien. En över tre år lång obesegrad svit bröts alltså mot Saudiarabien, men Argentina ska hålla en högre nivå än såhär och det är inte första gången de inleder ett världsmästerskap svagt.

De är klara favoriter mot Mexiko och borde trots allt kunna lösa detta efter missräkningen i öppningsomgången. Det återstår att se ifall de kan höja sig.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mexiko fick nöja sig med en poäng i öppningsmatchen

Mexikanerna inledde i sin tur med ett kryss mot Polen i en match där de nog känner att de borde ha kunnat vinna. Detta trots att Robert Lewandowski missade sin chans från straffpunkten mot Guillermo Ochoa som återigen verkar storspela i ett mästerskap och kanske räddade kvar sitt Mexiko återigen.

Även om det bara blev delad pott så kan Mexiko i alla fall vara nöjda med sin insats då de visade upp flera positiva tecken under matchen. Men svårighetsgraden på motståndet ökar nu då de möter Argentina, men en vinst här hade satt dem i ett utmärkt utgångsläge för att avancera.

Raúl Jiménez hade inte spelat på länge, men fick i alla fall ett inhopp mot Polen och kan mycket väl starta mot Argentina, vilket hade varit en fin förstärkning för Mexikos offensiv.

Favoritskapet ligger dock alltjämt på Argentina som har kniven mot strupen här. En förlust innebär att de är ute ur VM och de måste gå för segern. Ett återkommande spel på Argentina som har betalat bra är att de vinner första halvlek, vilket de i stort sett alltid gör, även vid förlust som senast. Tränare Lionel Scaloni vill alltid ha en tidig anstormning vilket oftast ger resultat och för 2.14 gånger pengarna hos Lucky Sports så är det ett fint spel även här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Argentina vinner första halvlek
Odds: 2.14
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:00, lördag 26 november
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: