Speltips Argentina – Saudiarabien 22/11: Kvalitetsskillnad

Axel Sjödin Publicerat: 21 november 2022

Gruppfavoriten Argentina möter den förväntade slagpåsen Saudiarabien i deras öppningsmatch under tisdagen.

Argentina - Saudiarabien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta blir den match i VM hittills som har haft starkast favoriter, då det inte verkar finnas mycket tveksamheter kring att Argentina vinner den här matchen hos spelbolagen. Detta lär bli den sista chansen för Lionel Messi att leda sitt Argentina till VM-titeln och sett till hur de har sett ut under senare år så är det inte alls någon omöjlighet.

Argentina är nämligen obesegrade sedan i juli 2019 då de föll mot Brasilien i Copa America-semifinalen. Det har alltså gått strax över tre år sedan något lag lyckades få detta Argentina på fall, vilket de såklart bär med sig in i VM.

Lionel Scaloni har lyckats bra som förbundskapten där han har lyckats sätta en väldigt stabil defensiv som har varit duktig på att stänga matcher. I det sydamerikanska kvalet så har det genomgående varit en strategi för Argentina att inleda i ett väldigt högt tempo, sätta sig i ledning och sedan spela av matchen.

Det var en period för inte så längesedan där de hade omkring 13 matcher i rad där de vann första halvlek, även i matcher som slutade i kryss.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Saudiarabien har spelat många målsnåla matcher

Det kommer inte att bli en lätt uppgift för Saudiarabien att ta sig vidare ur grupp C, som kompletteras av Mexiko och Polen. VM-äventyret förväntas bli kort, precis som under det senaste mästerskapet i Ryssland där de inte hade någon riktig chans att utmana Ryssland och Uruguay om avancemanget.

Formen är inte heller strålande inför turneringen, vinster mot Nordmakedonien och Island för knappa månaden sedan inger kanske lite hopp, men utöver dessa resultat så har det inte varit mycket att hänga i julgranen för Saudiarabiens del.

Det har ofta varit målsnåla matcher när Saudiarabien spelat och ska man ge dem någonting så verkar de åtminstone vara rätt svåra att få hål på. De lär också ha stödet av hemmapubliken i ryggen, men det kommer trots allt att krävas mycket för att rå på ett lag som Argentinas.

Med Scalonis tendens till tidiga anstormningar för att få till ett ledningsmål så tycker jag trots allt att det är fina odds på att Argentina vinner första halvlek för 1.55 hos Lucky Sports, med tanke på kvalitetsskillnaden lagen emellan.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Argentina vinner fösta halvlek
Odds: 1.55
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 11:00, tisdag 22 november
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: