Speltips Belgien – Marocko 27/11: Kan säkra avancemang

Axel Sjödin Publicerat: 27 november 2022

Gruppfavoriten Belgien kan säkra sin plats i slutspelet genom att slå Marocko i den andra omgången.

Belgien - Marocko

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blev en vinst i den första matchen mot Kanada, men det var långt ifrån lika övertygande som många kanske hade väntat sig på förhand. Kanadensarna spelade väldigt bra och hade gott om chanser att spräcka nollan, inte minst då de fick chansen från elva meter. Belgien var pressade och Kanada borde kanske ha haft ytterligare en straff, men det var istället tillslut Belgien som prickade dit ledningsmålet, vilket de lyckades hålla i fram till slutsignalen.

Detta är det första mästerskapet på länge som Belgien inte är särskilt upphaussade inför och man kan förstå varför ifall man följde den inledande matchen. Michy Batshuayi stod förvisso för matchens enda mål, men håller inte alls samma nivå som Romelu Lukaku har gjort tidigare mästerskap.

Kevin De Bruyne var också helt under isen med många dåliga passningar, vilket är väldigt ovant att se. Han lär säkerligen höja sig under turneringen, men det är också ett måste då Eden Hazard och Batshuayi inte direkt är någon skräckinjagande offensiv duo utan De Bruyne.

Belgien har i alla fall ett väldigt fint utgångsläge för att säkra en slutspelsplats, men kommer att behöva höja sig ifall de nu kommer dit för att få ett värdigt avslut för denna åldrande gyllene generationen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Defensivt så såg Marocko bra ut mot Kroatien

Marockanerna lär vara nöjda med sin poäng mot Kroatien i den mållösa öppningsmatchen. Det är såklart en väldigt tuff grupp att avancera från och Marocko är alltjämt nederlagstippade. De visade i alla fall upp en stark defensiv mot Kroatien som de inte gav många chanser.

Kroatien har lite samma problem som Belgien i detta mästerskap, då de inte har någon riktig spets framåt. Men Marocko gjorde det inte heller lätt för kroaterna. Det har förvisso varit mot betydligt lättare motstånd, men det har nu gått fem raka matcher utan att Marocko har släppt in mål.

De lär säkerligen gå in med inställningen att en poäng duger gott mot Belgien också och att de senare ska försöka boka sin plats i slutspelet mot Kanada, även om kanadensarna spelade oväntat bra senast. För 1.80 hos Bethard så spelar vi därmed på under 2,5 mål inför den här matchen.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: Bethard
Spelstopp: 14:00, söndag 27 november
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: