Speltips Brasilien – Schweiz 28/11: Om gruppledningen

Axel Sjödin Publicerat: 28 november 2022

Turneringsfavoriterna Brasilien möter Schweiz i ett möte med gruppledningen på spel framåt måndagskvällen.

Brasilien - Schweiz

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Både Brasilien och Schweiz fick med sig tre tunga poäng från öppningsomgången och gör nu upp om ledningen i gruppen på måndag. Brasilien är klara favoriter till att vinna detta, vilket inte är konstigt med tanke på vad de visade upp under andra halvlek mot Serbien.

Nu har inte Spanien – Tyskland spelats när detta skrivs, men hittills så har de andra storlag som imponerat vunnit mot sämre motstånd. Brasilien vann däremot mot tufft europeiskt motstånd som har imponerat under året och som många, inklusive undertecknat, har flaggat för som en potentiell bubblare till att kunna ta sig ganska långt i turneringen.

Efter en mållös första halvlek så skruvade brassarna upp tempot i den andra halvleken och fick Serbien att se väldigt tama ut. De vann välförtjänt med fint spel och en kandidat till turneringens mål från Richarlison.

Få andra lag har sådan lyx att de kan slänga in byta ut en offensiv i världsklass mot en annan när det kör fast lite. Den unge Vinicius Junior var också riktigt bra under matchen och lär ge Schweiz försvar problem på sin vänsterkant.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Schweiz imponerade inte mot Kamerun

Schweizarna gjorde vad som krävdes då de besegrade den förväntade gruppjumbon Kamerun med 1-0 i öppningsmatchen. Det var i alla fall en jämn match på det hela taget, där Kamerunfödde Breel Embolo var den som fick göra matchens enda mål för Schweiz räkning.

Schweiz såg i alla fall stabila ut defensivt, men frågan är hur långt det räcker mot en offensiv som Brasiliens. Som vi har fått se i Nations League under sommaren så har Schweiz sällan lyckats hålla rent mot storlagen och Brasilien får nog anses som tuffast möjliga motstånd i den frågan.

Vi fick se hur Brasilien avväpnade ett offensivt skickligt Serbien, med flera stora stjärnor framåt i plan. På det området så är Schweiz på många sätt svagare än serberna och de skapade inte direkt mängder med möjligheter mot Kamerun.

Brasilien lär styra matchen, och sett till hur det såg ut mot Serbien så är det i min mening inte dåliga odds på att brassarna lyckas vinna detta utan att släppa till några mål bakåt. För 2.37 gånger pengarna hos Bet365 spelar vi därmed på att Brasilien vinner mot noll.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien vinner mot noll
Odds: 2.37
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:00, måndag 28 november
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: