Speltips Brasilien – Serbien 24/11: Största matchen hittills

Axel Sjödin Publicerat: 24 november 2022

På torsdagskvällen så får vi ta del av första omgångens kanske mest intressanta match då Brasilien och Serbien drabbar samman.

Brasilien - Serbien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den här matchen har stuckit ut i spelschemat under turneringens premiäromgång som den på förhand mest intressanta. De stora turneringsfavoriterna Brasilien kliver in i VM mot ett Serbien med flertalet världsstjärnor och förhoppningsvis så bjuds vi på lite underhållande fotboll av hög kvalitet.

Brasilien är som sagt ganska klara favoriter till att lägga beslag på sin sjätte titel i ett världsmästerskap och har en oerhört vass trupp av världsklass på i stort sett varenda position. Särskilt offensivt så har de en fruktansvärt stark uppställning med Neymar, Richarlison och Raphinha som förväntas starta i första matchen. Få andra länder har lyxen att kunna bänka spelare som Vinicius Junior, Rodrygo och Gabriel Jesus.

Bredden är enorm i den brasilianska truppen och pressen hemifrån är stor efter fyra raka VM utan att ha nått semifinal efter deras triumf under VM 2002. Hittills har de inte visat upp några svaghetstecken i kvalspelet och har inte förlorat sedan fjolårets Copa América-final mot Argentina.

Det återstår att se ifall Brasilien kan leva upp till förväntningarna, men det kommer att bli väldigt spännande att följa under turneringens gång.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Serbien är lite framtunga

Serberna får tuffast möjliga start på världsmästerskapet, men är knappast någon slagpåse vid det här laget. Serbien har verkligen utvecklats sedan förra VM då Aleksandar Mitrovic har blommat ut och den unge Dusan Vlahovic har slagit igenom. Ovanpå det så har de ett riktigt vasst mittfält med spelare som Sergej Milinkovic-Savic, Filip Kostic och Dusan Tadic.

Vi svenskar fick själva se att Serbien inte är att leka med då de körde över blågult med 4-1 i Nations League tidigare i somras och de har, oavsett resultat här, goda möjligheter att ta sig vidare ur gruppen ifall de kan leverera mot Schweiz och Kamerun.

Defensiven är deras svagare lagdel, vilket gör dem lite framtunga. Det är en egenskap de delar med Brasilien, även om brassarnas defensiv håller världsklass även den. Att Mitrovic har varit skadad och är tveksam till spel i öppningsmatchen är såklart ett bakslag för serberna här, men de saknar inte offensiv kvalitet för det.

Det är två offensiva lag som möts och med det i åtanke så tycker jag att spelet på över 2,5 mål är det som lockar mest för 1.75 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.75
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:00, torsdag 24 november
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: