Speltips Frankrike – Australien 22/11: Favoriten håller

Axel Sjödin Publicerat: 22 november 2022

De regerande världsmästarna Frankrike får en mjukstart på turneringen mot Australien under tisdagskvällen.

Frankrike - Australien

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Frankrike är regerande världsmästare efter att ha besegrat Kroatien i finalen i Ryssland för fyra år sedan och kliver in i den här turneringen som en av favoriterna till att vinna återigen. De fyra år som har gått sedan dess har dock inte varit en dans på rosor för Les Bleus och det finns flera faktorer som talar emot en upprepning av det senaste världsmästerskapet, trots att de har en trupp i absolut världsklass.

Det är inga nyheter att Frankrike länge haft problem med konflikter och skandaler utanför plan och att arbetsbeskrivningen som fransk förbundskapten innefattar att hålla dessa stora egon på plats och få dem att dra åt samma håll. De fyra senaste åren har inte varit något undantag, trots VM-titeln, och toppar man det med flera skador på nyckelspelare så är det långt ifrån optimala förutsättningar som Frankrike kliver in i detta världsmästerskapet med.

Karim Benzema är det senaste namnet som bekräftas missa VM, vilket är ett stort bakslag för deras titelambitioner. Han får sällskap av N’Golo Kanté, Paul Pogba, Mike Maignan och Christopher Nkunku bland andra.

Under de tre senaste världsmästerskapen så har de regerande mästarna åkt ut ur gruppspelet, riktigt så illa kommer det kanske inte gå för fransmännens del här, men det får tiden utvisa. Deras dråpliga insats i Nations League under sommaren har i alla fall inte pekat åt motsatt riktning.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Australien har inte spelarmaterialet för att utmana

Deras motståndare Australien är ett bekant ansikte i VM-sammanhang, men lyckas väldigt sällan göra något större avtryck i turneringen. De har inte heller några större förväntningar på sig här då Danmark och Tunisien utgör de två sista nationerna i gruppen och där Danmark är klar favorit att avancera tillsammans med Frankrike.

Australien och Frankrike mötte varandra i det senaste världsmästerskapet också, och där blev det trots allt förvånansvärt jämnt. Det krävdes ett självmål i den 80:e minuten från Australien för att Frankrike skulle kunna säkra sina tre poäng.

The Socceroos, som de kallas, kliver i alla fall in i turneringen med fem raka segrar i bagaget. Det har dock inte varit mot några motståndare av särskilt hög kvalitet, men kan nog vara stärkande oavsett.

Mot ett lag i världsklass som Frankrike så bör det dock inte räcka till. Deras spelarmaterial är alldeles för tunt och saknar de bärande spelarna som ska kunna leda dem till avancemang. Vi spelar helt enkelt på Frankrike med ett halvtid/fulltidsspel för 1.90 hos Bet365.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike halvtid/fulltid
Odds: 1.90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:00, tisdag 22 november
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: