Speltips Frankrike – Danmark 26/11: Toppmöte

Axel Sjödin Publicerat: 26 november 2022

Frankrike mot Danmark blir det första av två fina möten vi får avnjuta under lördagskvällen.

Frankrike - Danmark

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Detta är toppmatchen från grupp D mellan de två lag som förväntas avancera från gruppen. Hittills så är det framförallt de regerande världsmästarna Frankrike som har imponerat genom sin klara 4-1-vinst mot Australien där vi fick bevittna en sprudlande anfallsfotboll från fransosernas sida.

I de tre senaste världsmästerskapen så har de regerande mästarna åkt ut redan i gruppen, men det ska nog väldigt mycket till för att stoppa fransmännen här. Trots att de saknar flera väldigt tongivande nyckelspelare såsom N’Golo Kanté, Karim Benzema, Paul Pogba och Mike Maignan så har de en oerhörd bredd i truppen och såg inte ut att sakna sina stjärnor i tisdags.

Lucas Hernandez lades också till på skadelistan efter bara knappa kvarten mot Australien, men hans ersättare Theo Hernandez stod för en väldigt bra match och inte direkt en försvagning i jämförelse med Lucas.

Frankrike har inte sett särskilt vassa ut under året då de hamnade bakom både Kroatien och Danmark i Nations League, men kan nog höja sig nu under VM.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Danmark missade chansen i öppningsmatchen

Danskarna fick inte riktigt den flygande start på VM som de hade hoppats på mot Tunisien. Det var ett hårt kämpande Tunisien som gick in hårt i alla närkamper redan från den första minuten, vilket verkade ta Danmark lite på sängen.

Våra rödvita grannar arbetade sig dock in i matchen och var vid några tillfällen ändå nära på att spräcka nollan, men matchen skulle tillslut sluta mållös. När de nu inte har säkerheten av en inledande vinst så har de ett helt annat behov av att ta poäng mot Frankrike i efterföljande match.

De har faktiskt gått segrande två gånger om mot Danmark i Nations League under sommaren, men det är långt ifrån säkert att de lyckas upprepa den prestationen här. Danmarks annars väldigt fina lagbygge saknar tyvärr lite offensiv spets då Kasper Dolberg och Andreas Skov Olsen knappast är namn som sätter skräck i motståndet.

Man ska såklart inte dra alltför stora växlar från Frankrikes vinst mot Australien, men den skickade ändå ut många positiva signaler inför kommande matcher i turneringen. Tyvärr för danskarnas del så tror jag att Frankrike kommer att vara numret för stort och gå rent i gruppen. För 1.83 hos Lucky Sports så är det trots allt rätt lockande att spela på den raka ettan här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:00, lördagen 26 november
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: