Speltips Frankrike – Polen 4/12: Förväntas bli ensidigt

Axel Sjödin Publicerat: 4 december 2022

De regerande mästarna Frankrike ställs mot Polen i åttondelsfinalen, en match där de är tunga favoriter.

Frankrike - Polen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Detta får nog på förhand ses som en av de förväntat mest ensidiga åttondelsfinalerna som de kommande dagarna har att bjuda på. Det fanns vissa frågetecken kring Frankrike inför turneringen, då de trots allt har en del skador på nyckelspelare, men de frågetecknena har blivit utropstecken under gruppspelet.

Frankrike inledde med en bekväm vinst mot Australien där de verkligen fick igång sitt offensiva spel och vann sedan mot Danmark i en spännande match där Kylian Mbappé såg till att de fick med sig alla tre poäng. Då de var klara för slutspelet inför den sista omgången så passade Didier Deschamps på att vila spelare. Det var inte många spelare som startade både i matchen mot Danmark och Tunisien helt enkelt och fransmännen lär vara utvilade när slutspelet nu drar igång.

De franska bänkspelarna må vara starka, men föll tillslut mot Tunisien trots allt. Det är dock ett resultat som bör förbises helt inför åttondelen. Av det vi har fått se från Deschamps tilltänkta startelva så har det varit fart och fläkt med mycket spets. Mbappé och Theo Hernandez är båda fruktansvärt snabba och starka och verkar ha hittat varandra riktigt bra under turneringen. De två lär vara ett farligt hot för samtliga lag i turneringen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Polen har inte imponerat, trots avancemang

Det blev verkligen ingen drömlottning för Polens del, men med tanke på hur det såg ut under den sista gruppspelsomgången så är nog många polacker glada över att bara få spela åttondelsfinal. Ett mållöst kryss mot Mexiko och en vinst mot Saudiarabien räckte för att ta dem vidare, men det var olidligt spännande länge och avancemanget såg ett tag ut att glida dem ur händerna.

Spelmässigt så har Polen verkligen inte bidragit med något spektakulärt såhär långt in i mästerskapet – med undantag för Wojciech Szczesnys båda straffräddningar. Det är lite synd med tanke på hur många fina spelare de har, men deras väldigt taktiska tränare Michniewicz satsar hårt på defensiven, med ett rätt mediokert kontringsspel. Robert Lewandowski kan inte göra mycket nytta när han inte får mycket att jobba med.

Det blev dock tydligt att de inte har vad som krävs för att utmana de bästa lagen i den här turneringen då Argentina styrde och ställde under hela matchen, mot ett Polen som inte hade något skott på mål och inte mycket att säga till om.

Det lär inte heller bli lättare mot ett Frankrike som har fått ladda upp batterierna inför den här matchen. Frankrike ska nog lyckas få hål på det polska försvaret och jag tycker att ett spel på Frankrike med -1,5 asian hos Bet365 är ett bra spel för de 2.01 som erbjuds med tanke på hur lite Polen har visat.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,5 asian
Odds: 2.01
Bolag: Bet365
Spelstopp: 16:00, söndag 4 december
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: