Speltips Japan – Spanien 1/12: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 1 december 2022

Den dramatiska grupp E ska avgöras under torsdagskvällen och blickarna lär vara riktade på Japan mot Spanien.

Japan - Spanien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har varit flera dramatiska vändningar i tabellen efter bara två omgångar och mycket av det har handlat om Japan. De besegrade fantastiskt nog Tyskland i öppningsmötet och kunde genom vinst mot den förväntade gruppjumbon Costa Rica ha varit klara för slutspelet vid det här laget. Det blev dock istället förlust och mycket pekar på att de har missat sin chans ifall de inte kan trolla fram en ny stor skräll mot Spanien.

Det har förmodligen legat många sömnlösa japaner om nätterna sedan de missade sin chans att säkra avancemang i söndags. Costa Rica, som förlorade med hela 0-7 mot Spanien, skulle bara betas av efter att det tuffa jobbet redan var gjort. Men så blev det som sagt inte.

Japan spelade bra, men var väldigt effektiva mot Tyskland, och det balanserade väl kanske ut sig redan i efterföljande match. De borde ha kunnat få hål på Costa Rica sett till chanserna de skapade, men misslyckades.

Det känns dock mer som att en matchbild där de får kontra passar dem bättre, och det är väl det hoppet som de får hålla sig vid inför den sista omgången.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spanien har sett ut som en guldkandidat

Trots att Spanien står på fyra poäng så känns avancemanget kassaskåpssäkert då både Japan och Costa Rica måste gå vinnande under torsdagen för att spanjorerna ska åka ut i gruppspelet, såvida inte Tyskland kan slå Costa Rica med bättre marginal som spanjorerna gjorde.

Spanien har i alla fall sett bra ut hittills. Deras totala överkörning av Costa Rica finns det inte särskilt mycket att säga om, men de spelade även bra mot Tyskland i en mycket välspelad 1-1-match i den andra omgången.

Det är såklart svårt att säga såhär tidigt in i turneringen, men hittills så har Spanien sett ut som en potentiell kandidat till att kunna gå hela vägen. Luis Enrique tog sig långt sist i EM och siktar på att göra detsamma här.

Japan är inte helt lätta att läsa efter deras två vitt skilda resultat hittills, men de lär få det tufft mot Spanien alldeles oavsett. Vi spelar på att Spanien vinner detta, men kombinerar det med under 3,5 mål för att höja oddsen lite. Spelet hittar ni hos Lucky Sports för 2.12 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Spanien & under 3,5 mål
Odds: 2.12
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:00, torsdag 1 december
TV:  Sportkanalen
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: