Speltips Kamerun – Brasilien 2/12: Svåra att rå på

Axel Sjödin Publicerat: 2 december 2022

Kamerun har fortfarande en chans i teorin, men lär få det svårt mot turneringsfavoriterna Brasilien.

Kamerun - Brasilien

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Då Brasilien redan är klara för slutspel så kanske det finns ett litet hopp för det nederlagstippade Kamerun att få med sig något från den här matchen. Men det är tre poäng som krävs, samtidigt som de är beroende av resultatet från andra matchen, så utgångsläget ser minst sagt tungt ut.

Kamerun spelade inledningsvis en någorlunda jämn match mot Schweiz, som avgjordes av Kamerunfödde Breel Embolo i Schweiz favör. Mot Serbien så blev åka av i en väldigt spännande match som tillslut slutade 3-3. Det såg väldigt tungt ut för Kamerun då Serbien prickade in 3-1, men genom snabba omställningar så lyckades de både reducera och kvittera inom loppet av några minuter.

Man ska inte ta någonting från Kameruns insats, men de ska nog vara glada att de fick med sig poäng från Serbien-matchen. De lär knappast få samma defensiva bjudningar från Brasilien och är åtminstone sett till odds redan rätt bortskrivna från slutspelsplatserna.

Kamerun är gruppens svagaste lag och det hade varit en rejäl skräll ifall de hade lyckats ta sig vidare här. En ännu större skräll ifall de lyckades från det här utgångsläget.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bredden i Brasilien ger få möjligheter för Kamerun

Brasiliens andra halvlek mot Serbien infriade alla förväntningar som satts på dem som turneringsfavoriter inför VM, men det såg inte riktigt lika lätt ut mot Schweiz. De lyckades få hål på schweizarna först i den 83:e minuten genom Casemiro, men vann även den matchen välförtjänt och kommer att bli en mardrömsmotståndare för det laget som de lottas mot i åttondelen.

Hittills så har brassarna i alla fall sett väldigt stabila ut och har knappt släppt till några chanser till att släppa in mål, trots att de ändå har mött rätt tufft motstånd. Offensivt så kan förbundskapten Tite välja och vraka mellan världsspelare, då Brasilien har en bredd som är snudd på löjlig.

Deras oerhörda bredd gör också att Kamerun kanske inte riktigt får några större fördelar av att Brasilien redan är klara. Även om Tite hade valt att rotera spelare så hade Brasiliens bänk klivit rakt in i Kameruns startelva nästan utan undantag.

Brasilien får klara sig utan både Neymar och Alex Sandro inför den sista matchen, men det lär som sagt inte vara några större problem. Kamerun gjorde som sagt tre senast mot Serbien, men det var enkla defensiva misstag som låg bakom två av målen. Jag tror att Brasilien vinner utan att släppa in mål, vilket kan hittas till 2.20 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien vinner mot noll
Odds: 2.20
Bolag: Bet365
Spelstopp: 20:00, fredag 2 december
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: