Speltips Kamerun – Serbien 28/11: Upp på hästen

Axel Sjödin Publicerat: 28 november 2022

Båda lagen i måndagens tidiga match står utan poäng och både Kamerun och Serbien behöver desperat en vinst för att utmana om avancemang.

Kamerun - Serbien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Redan i andra omgången så ställs båda lagen inför en match där ingen har råd att förlora. Det är lite speciella omständigheter med turneringsfavoriten Brasilien i samma grupp, men för att komma ikapp Schweiz så är det en vinst som krävs här.

Serbien fick tuffast möjliga start på turneringen då de ställdes mot Brasilien i öppningsmatchen. Trots att de klarade sig helskinnade ur första halvlek så kunde de inte stå emot ett övermäktigt Selecao som tog över helt i den andra och rättvist vann med 2-0 tillslut.

Serberna fick inte mycket utrymme att skina mot Brasilien, men är annars ett starkt landslag. Filip Kostic var dock borta i öppningsmatchen och Aleksandar Mitrovic har kanske inte varit helt hundra sedan hans skada inför världsmästerskapet, vilket de verkligen hade behövt då Serbien saknar bredd i truppen bakom sina stjärnor.

Men det lär nog se helt annorlunda ut när de ställs mot den förväntade gruppjumbon Kamerun. De är klara favoriter och borde kunna plocka sina första poäng.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kamerun håller inte riktigt måttet i den här tuffa gruppen

Läget ser betydligt tuffare ut för Kamerun som förlorade sin öppningsmatch och fortfarande har en match mot Brasilien kvar att spela. Det lär knappast ha kommit som en chock för dem att det skulle bli svårt att ta sig ur den här gruppen, men de skämde i alla fall på intet sätt ut sig mot Schweiz.

Matchen avgjordes av ingen mindre än Breel Embolo, som föddes i Kamerun men som är uppvuxen i och spelar för Schweiz. Men det var en ganska jämn match där Kamerun trots allt hade sina chanser att sätta dit ett mål de också. Men en förlust är en förlust och den dåliga trenden fortsätter för Kamerun, som har haft väldigt begränsat med framgångar sedan de kom på tredje plats i de afrikanska mästerskapen förra året.

Med tanke på vilket motstånd de har kvar att möta så är det väldigt mycket som pekar på ännu en tidig sorti för Kamerun, som trots allt inte får betraktas som en av de starkare representanterna som Afrika har skickat.

Det känns som att Serbien har mycket att visa, som de inte riktigt fick chansen mot världens kanske bästa lag just nu. De har trots allt sett imponerande ut under hela året och jag tycker att den raka tvåan här inte är särskilt dum för de 1.77 som Lucky Sports erbjuder.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Serbien vinner
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 11:00, måndag 28 november
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: