Speltips Mexiko – Polen 22/11: Jämnt hos spelbolagen

Axel Sjödin Publicerat: 22 november 2022

Både Mexiko och Polen ställs inför en väldigt viktig match direkt då det är dessa två lag som förväntas göra upp om andraplatsen.

Mexiko - Polen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Det blir ingen mjukstart för något av lagen då de ställs inför den förmodligen direkt avgörande matchen om andraplatsen på en gång. Det är oerhört jämnt hos spelbolagen inför detta möte, vilket också gör det till ett av öppningsomgångens allra mest spännande.

Mexiko kvalade in som tvåa i CONCACAF:s VM-kval och är en nation som ständigt återkommer i VM-sammanhang. Förra gången minns ni många säkert att de, genom Sydkoreas hjälp, lyckades ta sig vidare till slutspel bakom Sverige i gruppen och de lär ha siktet inställt på slutspelet även denna gång.

Resultaten sedan VM-kvalet har dock varit blandade. Flera av er såg säkert deras förlust förra veckan mot ett Sverige som har en märklig renässans utan sina stjärnor. Mexiko ställde dock inte bästa möjliga lag på banan men har inte direkt övertygat mot annat än ganska svagt motstånd i den Nord- och Centralamerikanska regionen.

Nyckelspelaren Raúl Jiménez har dragits med skador på senaste, men är med i truppen och kan mycket väl vara spelklar inför premiären. Frågan är bara ifall han har matchtempo i kroppen inför en så avgörande match.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Polen har sett rätt stabila ut

Polen är en nation som ofta blir förbisedd i dessa sammanhang, trots att de har gott om stjärnor i truppen och en stabil startelva. De har gott om spelare från europeiska toppligor och kryddar med stora namn såsom Robert Lewandowski och Piotr Zielinski som har varit strålande i ett högt flygande Napoli under hösten.

De höll sig också kvar i Nations League liga A på bekostnad av Wales under sommaren, men föll när de mötte bättre motstånd i form av Belgien och Nederländerna. Polen lär förmodligen inte vara ett lag som går särskilt långt, men de har alla möjligheter att ta sig ur gruppen, vilket inte har hänt på väldigt länge.

Historien talar för Mexiko som under sju raka mästerskap har lyckats tråckla sig vidare från gruppspelet, men Polen känns vassare än under tidigare mästerskap och har levererat mot lag av jämbördig styrka, likt Mexiko.

Ingen hade blivit chockad om Mexiko vann detta, men i mitt tycke så är Polen aningen underskattade i jämförelse och jag håller dem som favoriter här. För 2.90 hos Mr Green spelar vi alltså på den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Polen vinner
Odds: 2.90
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 17:00, tisdag 22 november
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: