Speltips Nederländerna – Argentina 9/12: Spännande match

Axel Sjödin Publicerat: 9 december 2022

Kvällsmatchen mellan Nederländerna mot Argentina har potentialen till att bli en riktigt spännande kvartsfinal.

Nederländerna - Argentina

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Båda lagen möter det tuffaste motstånd de har stött på hittills och det är nu det är upp till bevis för alla inblandade. Argentina har haft en ganska bekväm väg fram till kvartsfinalen sett till motståndet, men de har själva haft en del problem, vilket har gjort det krångligare än vad det hade behövt vara. Nederländerna har i sin tur sett ganska stabila ut.

För Argentinas del så har de behövt tänka om en del mitt under brinnande mästerskap. Deras tilltänkta anfallsuppsättning har inte fungerat alls och de har fått experimentera under mästerskapet. Lautaro Martínez har varit iskall och helt utan självförtroende. Julián Álvarez har varit räddningen där, men varken Ángel Di María eller Papu Gómez har varit ett självklart val på andra kanten. Båda har åkt på smärre skador, men när Di María var borta senast så kändes det ändå som att kreativiteten offensivt haltade något, även om han inte har imponerat när han väl spelat.

Att Argentina har sluppit en tuff grupp och därefter fick en ganska lätt motståndare i åttondelen har nog varit nödvändigt då de därmed har fått tid att komma in i turneringen. De har absolut hunnit bli bättre under turneringens gång och får, trots deras haltande start, ses som favoriter mot Nederländerna här. Det är svårt att säga att vissa kämpar mer än andra, men Argentina har stuckit ut både bland publik och spelare i hur otroligt viktigt Messis sista mästerskap är, där även mannen i fråga själv har stegat fram och avgjort i viktiga lägen.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nederländerna hade en bra matchplan sist

Trots att Nederländerna fick den absolut lättaste gruppen att ta sig förbi så har det inte gått att klaga på något som de har visat upp hittills. Undertecknad trodde att de skulle få större problem med USA, men Louis van Gaal besegrade amerikanerna på ett taktiskt plan och det blev egentligen aldrig spännande.

Holländarna hade inga problem med att låta USA vara det bollförande laget, vilket Argentina också lär vara i kvartsfinalen som kommer. Nederländernas kontringsspel såg ganska giftigt ut mot amerikanerna och förmodligen så lär de ha en liknande matchplan även här. Det var tydligt att de visste hur de skulle dra isär det amerikanska försvaret och i vilken yta de skulle lägga passningarna för att skapa farliga målchanser.

Att Memphis Depay kom igång med målskyttet lär också vara viktigt inför resterande delen av turneringen. Frågan är bara om detta Nederländerna, med lite färre stjärnor än vanligt, kan uppehålla samma spel när motståndet nu blir tuffare.

1X2-marknaden känns rätt rimlig här, men överspelet är det som verkligen sticker ut i min mening. Båda lagen har gott om offensiv kvalitet och har inte sett osårbara ut defensivt. Vi spelar därmed på över 2,5 mål för hela 2.50 hos Bet365.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2.50
Bolag: Bet365
Spelstopp: 16:00, fredag 9 december
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logocmoresport logo

Jämför odds: