Speltips Nederländerna – Qatar 29/11: Värdlandets sorti

Axel Sjödin Publicerat: 29 november 2022

Den sista gruppspelsomgången inleds med grupp A där Nederländerna är klara favoriter till att säkra en slutspelsplats mot Qatar.

Nederländerna - Qatar

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Värdlandet Qatar blev det första laget i turneringen som åkte ut då de förlorade sina två inledande matcher mot Ecuador och Senegal. De har dock fortfarande sin värdighet att kämpa för då de knappast lär vilja lämna sitt eget VM utan en enda poäng, vilket kommer att bli en tuff uppgift mot gruppfavoriterna Nederländerna.

Qatar har, som tidigare påpekats, haft en del positiva resultat under senare år och förväntades kunna stå upp bättre mot motståndet än vad de har gjort hittills. Premiärmatchen mot Ecuador var en riktigt blek insats, och de var även det sämre laget mot Senegal.

De visade dock tecken på förbättring i deras senaste match, inte minst i andra halvlek då de pressade tillbaka senegaleserna och tryckte på för reduceringsmålet. Men de räckte inte till och kommer, trots att de blev seedade i den första potten, troligtvis att lämna turneringen utan en enda poäng.

Hemmapubliken i Qatar har hittills inte direkt visat någon större vilja att heja fram sitt lag då arenan har tömts efterhand när de har börjat förlora. Det är därför också svårt att se Qatar lyckas frammana någon form av heroisk insats mot Nederländerna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nederländerna ska kunna fixa tre poäng

Medan Ecuador och Senegal utkämpar en direkt avgörande match om slutspelsplats så förväntas holländarna kunna säkra sitt avancemang någorlunda bekvämt mot Qatar. Ett kryss räcker, men vinst är ett måste ifall de vill garantera gruppsegern och då Ecuador har exakt samma poäng och målskillnad som Nederländerna så kan målskillnad spela en avgörande roll i tisdagens match mot Qatar.

Nederländerna ska såklart vara ett starkare lag än vad Qatar är, men de har inte sett lika övertygande ut som man hade kunnat tro på förhand i en grupp som denna. De har långt ifrån det starkaste laget som Nederländerna har skickat till VM under de senaste upplagorna, men har hamnat i en väldigt tacksam grupp.

De hade sina problem mot Ecuador, som mycket väl hade kunnat få med sig alla tre poängen, och lär nog inte direkt köra över Qatar om de nu inte kollapsar efter att ha åkt ut ur turneringen.

Qatar lär nog vilja behålla sin värdighet och Nederländerna har inte direkt öst in mål under turneringen, även om det lossnade i slutet mot Senegal. Att Nederländerna vinner och att det blir under 3,5 mål i ett kombinationsspel tycker jag i alla fall är ett fint spel för 2.08 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Nederländerna & under 3,5 mål
Odds: 2.08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:00, tisdag 29 november
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: