Speltips Polen – Saudiarabien 26/11: Tillknäppt

Axel Sjödin Publicerat: 25 november 2022

Polen ställs mot den oväntade gruppledaren Saudiarabien i den andra omgången i grupp C.

Polen - Saudiarabien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Grupp C har verkligen vänts upp och ned i och med Saudiarabiens högst oväntade vinst mot Argentina i öppningsomgången. Det känns numera helt öppet kring vilka två lag som kommer att avancera från gruppen och det verkar inte direkt finnas några lätta matcher att hämta poäng ifrån för något av lagen.

Polen inledde i sin tur med ett mållöst kryss mot Mexiko och kommer att behöva höja sig ifall de ska ta sig helskinnade ut ur gruppen. Mexiko var det bättre laget spelmässigt, men Polen hade den bästa chansen att spräcka nollan då Robert Lewandowski fick en chans från straffpunkten som han sumpade.

Med det spelarmaterial som Polen har så borde de kunna prestera bättre, men insatsen mot Mexiko lämnade mycket att önska. Utöver att slå ut Sverige i den avgörande matchen i VM-kvalet så har de dock inte lyckats åstadkomma mycket i år.

De behöver lägga in en ny växel ifall de ska ta sig ut ur gruppen, vilket jag inte är helt övertygad om att de lyckas med.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Saudiarabien kommer inte att vara lätta att ta tre poäng mot

Man ska inte dra alltför stora växlar från deras öppningsmatch mot Argentina, men man kan nog i alla fall lugnt säga att många nog har underskattat Saudiarabien i årets VM. De har haft ganska stabila resultat under en lång tid och är inte en lätt nöt att knäcka.

Det var fina individuella prestationer som låg bakom båda målen mot Argentina, särskilt ledningsmålet, vilket de förmodligen kommer att få det svårt att upprepa. Men de förvaltade också sin ledning snyggt och ska ändå ha en eloge för sitt försvarsspel, som har varit genomgående stabilt under en längre tid.

Saudiarabien har väldigt många målsnåla matcher i bagaget och matchen mot Argentina var faktiskt den första där det blev över två mål totalt sedan i oktober förra året. De har redan tre tunga poäng att förvalta och kommer att vara väldigt nöjda med målsnåla kryss under de resterande omgångarna.

Med tanke på att Polen hade svårt att skapa chanser mot Mexiko och att Saudiarabiens styrka ligger i just försvaret så kan vi nog förvänta oss en ganska tillknäppt match. Underspelet för 1.77 hos Lucky Sports lockar definitivt och det är det vi väljer att klicka in till matchen.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.77
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 14:00, lördag 26 november
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: