Speltips Sydkorea – Ghana 28/11: Måstematch

Axel Sjödin Publicerat: 28 november 2022

Sydkorea och Ghana drabbar samman i en potentiellt avgörande match där båda behöver tre poäng.

Sydkorea - Ghana

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se | Endast nya spelare. Få 100% upp till 1 000 kr i bonus på din första insättning. Min. insättning 100 kr. 35x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar. | Regler & Villkor gäller

Dessa är de två lag som inte förväntades avancera från grupp H, och ifall de ska ha en bra chans i den sista omgången så är det tre poäng som gäller nu på måndag för båda lagens del. Hoppet lever i allra högsta grad, men detta lär kunna bli avgörande då båda ser sin bästa chans till tre poäng i detta möte.

Sydkorea har i alla fall tagit en poäng från öppningsmötet mot Uruguay, som blev en mållös historia. Även om Sydkorea stod upp ganska bra så lär de vara nöjda med ett poäng efter Uruguays två ramträffar och favoritskap på förhand.

Det var mycket spekulationer kring om lagets stora stjärna Son Heung-min kunde spela eller inte, men han var med i öppningsmötet med en ansiktsmask och lär således fortsätta spela även här.

Spelet mot Uruguay såg som sagt ändå rätt bra ut, defensivt såg det stabilt ut och de skapade ändå chanser själva för att kunna avgöra matchen. De går in som svaga favoriter mot Ghana nu på måndag.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ghana var nära på att chocka Portugal

För Ghanas del så fick de nöja sig utan poäng mot gruppfavoriten Portugal. Även de stod dock upp bra och gav Portugal en bra match som de tillslut förlorade med 2-3 efter stor dramatik framåt slutet av matchen.

Samtliga fem mål i matchen kom i andra halvlek, de flesta framåt slutet, och Ghana var så när på att hämta upp ett tvåmålsunderläge då Diogo Costa i det portugisiska målet var ovetandes om att Ghanas Iñaki Williams var bakom honom när han la ut bollen för att skicka upp den i plan. Hela Portugal fick förmodligen en kollektiv hjärtattack, men de klarade sig undan trots allt.

Då både Ghana och Sydkorea stått för ganska bra insatser mot tuffare motstånd i öppningsomgången så är det inte helt lätt att försöka utläsa särskilt mycket kring deras relativa styrka till varandra.

Ghana såg i alla fall pigga ut offensivt och Sydkorea lär nog lyckas producera sina chanser här också. Detta har varit ett mästerskap med flertalet mållösa matcher, men det borde börja släppa nu i andra omgången. För 2.10 hos Mr Green så är det fina odds på att båda lagen lyckas göra mål här anser jag.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2.10
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 14:00, måndag 28 november
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: