Speltips Tunisien – Australien 26/11: Tre poäng krävs

Axel Sjödin Publicerat: 25 november 2022

Tunisien och Australien drabbar under lördagen samman i en måstematch för båda lagens del.

Tunisien - Australien

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För att lyckas avancera ur gruppen med både Frankrike och Danmark så är det med all förmodan seger som gäller för båda lagens del, ifall någon av dem ska ha en chans att skrälla och gå vidare.

Tunisien överträffade nog mångas förväntningar då de inledde med ett mållöst kryss mot Danmark. De rivstartade med en väldigt beslutsamhet som danskarna hade svårt att hantera. Tunisiernas inställning gick det verkligen inte att klaga på och de fick tillslut med sig en viktig poäng, trots att danskarna tryckte på för ett ledningsmål sent i andra halvleken.

Med tanke på hur bra Frankrike såg ut i öppningsmatchen så är det mycket som pekar på att det är just danskarna som dessa lag behöver utmana om andraplatsen i gruppen, vilket innebär att målskillnad kan spela en viktig roll i den här gruppen.

Ifall laget kan ha hälften av Aïssa Laïdounis energi på planen under lördagen så kommer det att bli tufft för australiensarna. Tunisien lyckades trots allt skapa en del farliga lägen mot danskarna och kliver in i den här matchen som favoriter.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Australien var chanslösa i sin första match

The Socceroos fick förvisso ingen lätt motståndare i deras VM-premiär, men de blev tillslut överkörda av ett finlirande Frankrike med 1-4. Australien tog faktiskt ledningen mot fransmännen och det var ett tag man började fundera på ifall förbannelsen över de regerande världsmästarna skulle inträffa för ett fjärde år i rad, men Frankrike kom tillbaka inom kort och slog tillbaka med full kraft.

När Les Bleus väl fått igång spelet så hade Australien inte mycket att komma med och andra halvlek var i stort sett lekstuga för fransmännen. Tunisien är såklart ett betydligt behagligare motstånd, men detta är matchen som måste vinnas för att ha en rimlig chans till avancemang.

Australiens framgångar i VM sammanhang har minst sagt varit begränsade, men de lyckades trots allt skapa en och annan farlig målchans mot Frankrike. Detta är en match där båda lagen är tvungna att gå framåt och ett kryss hade varit ett bakslag för båda lagen. Tunisien bjöd inte på någon målrik match i det första mötet, men matchplanen lär också ha sett helt annorlunda ut mot Danmark.

Med de förutsättningar som råder inför mötet så är det i min mening rätt fina odds på överspelet här för 2.28 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2.28
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 11:00, lördag 26 november
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: