Speltips Tunisien – Frankrike 30/11: Redan klara

Axel Sjödin Publicerat: 30 november 2022

Det redan slutspelsklara Frankrike är tunga favoriter även här då de möter Tunisien i den sista gruppspelsmatchen.

Tunisien - Frankrike

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det ser minst sagt mörkt ut för Tunisien, som måste besegra Frankrike och dessutom hoppas på att Danmark och Australien slutar oavgjort för att ha en chans att avancera. Det är med andra ord en minimal chans att Tunisien får spela vidare i turneringen efter onsdagen.

Inställningen har det inte varit något fel på, vilket vi fick se redan tidigt mot Danmark. De spelade en bra match mot danskarna där de spikade igen och gav allt i närkamperna, men de räckte inte till mot Australien i efterföljande match. Australiensarna fick med sig en uddamålsseger, vilket gör att Tunisien är i en minst sagt knivig sits inför den sista omgången.

Även om de har sett någorlunda bra ut defensivt så har de ännu inte mäktat med ett enda mål i någon av matcherna hittills, och det duger såklart inte ifall de ska kunna avancera. De har haft svårt att skapa vassa lägen, och den saken lär inte bli enklare mot Frankrike.

Det är svårt att se ett annat scenario än att tunisierna ryker, även om fransmännen redan är i stort sett är klara gruppvinnare och kanske passar på att vila ett par spelare inför slutspelet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankrike kan passa på att vila några spelare

De regerande mästarna Frankrike har inlett turneringen med två raka segrar och har sett övertygande ut. Kylian Mbappé har sett lysande ut och var den avgörande faktorn i den spännande matchen mot Danmark som Frankrike tillslut vann med 2-1 efter två mål från den tidigare nämnda Mbappé.

Frankrike lyckades bryta trenden bland regerande världsmästare att åka ut i gruppspelet och blev faktiskt det första laget att säkra avancemang i Qatar. Hur matchen mot Tunisien ser ut kommer att bero väldigt mycket på hur Didier Deschamps väljer att ställa upp i den sista matchen.

Men trots att Frankrike har flera skador på nyckelspelare och kanske väljer att vila några nu på onsdag så har de en väldigt bred trupp, som bara Brasilien kan mäta sig med. De bör med andra ord vara favoriter mot Tunisien alldeles oavsett.

Frankrike lär kanske inte gå på full fart på onsdag, men jag tycker att oddsen för att Frankrike vinner detta utan att släppa in mål är väldigt fina för 2.37 hos Bet365 med tanke på hur lite Tunisien har skapat framåt.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner mot noll
Odds: 2.37
Bolag: Bet365
Spelstopp: 16:00, onsdag 30 november
TV:  tvfyra logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: