Speltips Wales – England 29/11: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 29 november 2022

Tisdagskvällen bjuder oss på ett brittiskt möte från grupp B mellan Wales och gruppfavoriten England.

Wales - England

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det ska väldigt mycket till för att Wales ska lyckas ta sig vidare till slutspelet, även om de förmodan skulle vinna och besegra storebror England. Antingen så får de hoppas på ett oavgjort mellan Iran och USA eller försöka ta saken i egna händer och slå England med tre mål eller fler. Chanserna är med andra ord minimala.

Ett kryss i öppningsmatchen mot USA var ett fullt godkänt resultat, men förlusten mot Iran i den andra gruppspelsomgången blev spiken i kistan för Wales del. Många hade nog väntat sig att de skulle lyckas plocka tre poäng mot den förväntade slagpåsen i gruppen, men ett sent rött kort för Wales och två iranska mål i den 98:e och 101:a minuten gjorde så att utfallet blev annat.

Wales hade den största delen av bollinnehavet, men det var även tidigare Iran som hade de farligaste målchanserna och de vann inte alls oförtjänt. Iran tillät inte Wales att slå inlägg på inlägg in i straffområdet, som var ett framgångsrecept mot amerikanerna, och Wales har helt ärligt varit en besvikelse under mästerskapet såhär långt – även om de inte hade särskilt höga förväntningar på sig från början.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

England stod för en svag insats sist

Engelsmännen öppnade turneringen starkt med en överkörning av Iran där de tryckte dit hela sex mål i matchen. Där och då var allt frid och fröjd, men engelska fotbollssupportrar är inte sena med att visa sitt missnöje och bara i den efterföljande matchen så blev England utbuade av egna supportrar efter en rätt händelselös och mållös match mot USA.

Även om buropen kanske kan ses som överdrivna, då England trots allt fortfarande toppar gruppen, så var det en rätt blek insats från gruppfavoriterna. En vinst mot Wales kommer i alla fall att garantera en gruppseger för engelsk del, som lär behöva återfå lite självförtroende igen.

De har ett klart bättre lag än vad Wales har och ska vinna en match som denna. Gareth Southgate har hela sin trupp till sitt förfogande och ska inte ha några ursäkter till varför de skulle gå för något annat än en seger.

Då Wales såg snudd på helt ofarliga framåt sist så tror jag inte på att detta kommer att bli någon målfest. Vi spelar därmed på att England vinner och att det totalt blir under 3,5 mål i matchen för det kombinerade oddset 2.08 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: England & under 3,5 mål
Odds: 2.08
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:00, tisdag 29 november
TV:  svtett logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: