Guide & recension Bet365 – En favorit

Emil Jakobsson Publicerat: 2 april 2019

Bet365 är enligt oss ett av de absolut bästa spelbolagen. Vi uppskattar bland annat deras höga odds och ofta otroligt breda utbud som två av anledningarna till varför vi tycker att du testa Bet365 idag.
Andra punkter som både vi och många andra uppskattar är deras väldigt simpla, men lättanvända design. Den gör det enkelt att både hitta det du letar och snabbt lägga spelen vilket är extra viktigt när man livebettar.


  Klicka här för att öppna konto hos Bet365!

Endast nya kunder. Upp till 1.000 kr i spelkrediter. Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto så matchar bet365 din kvalificerande insättning med spelkrediter när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Exkluderingar för min. odds/insats och betalningsmetod gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar, exkluderingar samt villkor tillämpas.

Huvudsakliga regler och villkor

• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.000 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.

• Du kan bara begära öppningserbjudandet för en bet365-produkt (max. ett öppningserbjudande per kund).

• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.000 kr) inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.

• Insättningar genomförda med NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’, kommer inte att räknas som din kvalificerande insättning, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Vänligen notera att efter en period på inte mindre än 30 dagar från den 7 mars 2019, kommer dessa verifieringskrav tillämpas både för din kvalificerande insättning och eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, vid användande av dessa betalningsmetoder. Se fullständiga regler och villkor för mer information.

• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:

• Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.

• För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats att räknas.

• Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.

• Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.

• Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller spel placerade med vår speltjänst via telefon kommer inte att räknas. Vänligen notera att efter en period på inte mindre än 30 dagar från den 7 mars 2019, kommer även Liveoddsspel som fastställs som en push inte räknas gentemot att lösa ut dina spelkrediter.

• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.

• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.


De höga oddsen får tummen upp av oss

Bet365 har enligt oss ofta väldigt höga odds jämfört med många andra spelbolag. En marknad vi verkligen tycker de sticker ut på är den populära asian handicap-marknaden. Där har vi många gånger hittat riktiga fynd och starka odds.

Genom att titta i vår oddsjämförelse här på sidan, kan ni själva se att Bet365 väldigt ofta ligger i topp gällande återbetalningsprocent på alla möjliga marknader, från 1X2- till hörnmarknaden. Detta gör enligt oss Bet365 som ett väldigt starkt val för svenska kunder.

Hur fungerar asian handicap odds?

Om Arsenal spelar mot West Ham och hittar ett spel på Arsenal -1,5 mål (asian handicap) innebär det att de måste vinna med minst två mål för att spelet ska sitta. Om man bara vänder på det, West Ham +1,5 mål (asian handicap), sitter det om de förlorar med max ett mål, spelar oavgjort eller vinner matchen. Vi hos Spelbloggare.se rekommenderar starkt att man lär sig detta spel, då oddsen ofta är spelvärda.

Enormt spelutbud

Spelutbudet varierar givetvis men vår erfarenhet är att Bet365 ofta har bland det bredaste utbudet av spelojbekt i branchen.

Massvis av spelstopp varje dag – du kan räkna med att ha fullt upp under din spelsejour hos Bet365.

Bet365 live stream och live betting

Är det live betting som du är intresserad av, så har du hittat rätt spelbolag.

På den uppdaterade livesidan anser vi att allt är väldigt tydligt strukturerat vilket gör att vi snabbt hittar det vi söker.

Läs mer om livestreamingtjänsten nedan.

Livestreaming hos Bet365 

Bet365 har en av oss väldigt uppskattat livestreaming tjänst. Det är en tjänst där aktiva spelare som spelar hos bolaget även kan se vissa utvalda ligor och matcher direkt hos Bet365. Här gäller dock flera regler och villkor och det är bland annat styrt efter vilket land du befinner dig i, att du har ett aktivt spelkonto m.m. Vi rekommenderar att ni läser Bet365:s fullständinga regler och villkor om livestreaming för alla detaljer.

En mängd olika event finns att vraka mellan och det är perfekt för de stora sportälskarna, som vi på Spelbloggare.se det facto är.


Bet365 mobil

Spela var du än är, vilken tidpunkt som helst – på bussen, semestern eller hemma i soffan. Mobilversionen är fullfjädrad och trots att den är avskalad i jämförelse med webbsidan tär det inte alls på spelupplevelsen. Allt kan hittas, det är strukturerat och enkelt enligt oss.

Bet365 kontakt

Kundtjänsten hos Bet365 håller hög klass enligt vår erfarenhet; de nås enkelt och snabbt och tar alltid hand om dina ärenden på bästa möjliga vis. Besök Bet365 för att se alla sätt ni kan kontakta dem och öppetttider.


Casino: Bet365
Rating: 4,4
av: www.spelbloggare.se