Guide & recension Bet365 – En favorit

Bet365 är enligt oss ett av de absolut bästa spelbolagen. Vi uppskattar bland annat deras höga odds och ofta otroligt breda utbud som två av anledningarna till varför vi tycker att du testa Bet365 idag.
Andra punkter som både vi och många andra uppskattar är deras väldigt simpla, men lättanvända design. Den gör det enkelt att både hitta det du letar och snabbt lägga spelen vilket är extra viktigt när man livebettar.


  Klicka här för att öppna konto hos Bet365!
Regler & villkor gäller. Tänk på att det är 18+ som gäller och spela aldrig för mer än du har råd. Spelar du för mycket? Besök Slutaspela.nu


De höga oddsen får tummen upp av oss

Bet365 har enligt oss ofta väldigt höga odds jämfört med många andra spelbolag. En marknad vi verkligen tycker de sticker ut på är den populära asian handicap-marknaden. Där har vi många gånger hittat riktiga fynd och starka odds.

Genom att titta i vår oddsjämförelse här på sidan, kan ni själva se att Bet365 väldigt ofta ligger i topp gällande återbetalningsprocent på alla möjliga marknader, från 1X2- till hörnmarknaden. Detta gör enligt oss Bet365 som ett väldigt starkt val för svenska kunder.

Hur fungerar asian handicap odds?

Om Arsenal spelar mot West Ham och hittar ett spel på Arsenal -1,5 mål (asian handicap) innebär det att de måste vinna med minst två mål för att spelet ska sitta. Om man bara vänder på det, West Ham +1,5 mål (asian handicap), sitter det om de förlorar med max ett mål, spelar oavgjort eller vinner matchen. Vi hos Spelbloggare.se rekommenderar starkt att man lär sig detta spel, då oddsen ofta är spelvärda.

Enormt spelutbud

Spelutbudet varierar givetvis men vår erfarenhet är att Bet365 ofta har bland det bredaste utbudet av spelojbekt i branchen.

Massvis av spelstopp varje dag – du kan räkna med att ha fullt upp under din spelsejour hos Bet365.

Bet365 live stream och live betting

Är det live betting som du är intresserad av, så har du hittat rätt spelbolag.

På den uppdaterade livesidan anser vi att allt är väldigt tydligt strukturerat vilket gör att vi snabbt hittar det vi söker.

Läs mer om livestreamingtjänsten nedan.

Livestreaming hos Bet365 

Bet365 har en av oss väldigt uppskattat livestreaming tjänst. Det är en tjänst där aktiva spelare som spelar hos bolaget även kan se vissa utvalda ligor och matcher direkt hos Bet365. Här gäller dock flera regler och villkor och det är bland annat styrt efter vilket land du befinner dig i, att du har ett aktivt spelkonto m.m. Vi rekommenderar att ni läser Bet365:s fullständinga regler och villkor om livestreaming för alla detaljer.

En mängd olika event finns att vraka mellan och det är perfekt för de stora sportälskarna, som vi på Spelbloggare.se det facto är.


Bet365 mobil

Spela var du än är, vilken tidpunkt som helst – på bussen, semestern eller hemma i soffan. Mobilversionen är fullfjädrad och trots att den är avskalad i jämförelse med webbsidan tär det inte alls på spelupplevelsen. Allt kan hittas, det är strukturerat och enkelt enligt oss.

Bet365 kontakt

Kundtjänsten hos Bet365 håller hög klass enligt vår erfarenhet; de nås enkelt och snabbt och tar alltid hand om dina ärenden på bästa möjliga vis. Besök Bet365 för att se alla sätt ni kan kontakta dem och öppetttider.


  Klicka här för att öppna konto hos Bet365!
Regler & villkor gäller. Tänk på att det är 18+ som gäller och spela aldrig för mer än du har råd. Spelar du för mycket? Besök Slutaspela.nu

Casino: Bet365
Rating: 4,4
av: spelbloggare.se
Skrivet av: