Speltips Eskilstuna Guif – Redbergslid 16/11: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 16 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Eskilstuna Guif gäller som min klara favorit inför måndagens möte med Redbergslids IK på hemmaplan i Handbollsligan den 16 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos bet365!
Annons. För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas..

Nog är vi många som har både ett och två ögon på den svenska Handbollsligan under den här säsongen, och trots att man inte kan fylla arenornas läktare runt om i Sverige är det högintressant att följa grundserien ändå.

Men det är klart att handbollen i sig, som sport, påverkas av att spelas inför tomma läktare. Det är som bekant en väldigt energifylld sport och det man eventuellt kan se är en trend med klart mer målsnåla matcher än under en vanlig säsong.

Huruvida det här gynnar vissa lag eller inte går inte att säga med säkerhet redan nu. Men det känns uppenbart att det finns lag som inte riktigt har kunnat anpassa sig till förutsättningarna. Redbergslids IK kan mycket väl anses vara ett sådant lag.

Nu tog man i för sig en tung vinst mot Önnereds HK i den senaste omgången, men i övrigt har inledningen på säsongen varit direkt svag för göteborgarna. Den vinsten var dock viktig då man lämnade den mest desperata bottenstriden tack vare poängen som man inkasserade.

Men borta mot Eskilstuna Guif kommer det med garanti att bli väsentligt tuffare. Här möter man ett av lag av en helt annan kaliber.

Eskilstuna Guif vinner

Eskilstuna Guif är i för sig bara ett par placeringar längre upp i tabellen, men har på elva omgångar tagit tio poäng. Det är klart bättre än Redbergslids sju poäng. Innan förra omgången var avståndet mellan lagen också väsnetligt större, då till Eskilstuna Guifs fördel.

Senast lagen spelade mot varandra var också i Eskilstuna och då vann hemmalaget med hela nio bollar. Det har annars varit jämnt mellan lagen de senaste åren, men nu känns det som jag var inne på i tidigare speltips under säsongen som att inte minst Redbergslids IK blivit en klar försämring den här säsongen.

Det raka spelet på hemmalaget lockar ordentligt. Det behöver inte vara krångligare än så.

Eskilstuna Guif vinner spelas till 1,70 gånger smeten hos bet365.

Eskilstuna Guif - Redbergslids IK

+18 år. Regler & villkor tillämpas. Stödlinjen.

Jämför odds: