Speltips Frankrike – Danmark 30/1: Bronsmatchen

Axel Sjödin Publicerat: 30 januari 2022

Frankrike möter Danmark i bronsmatchen av handbolls-EM inför kvällens stora höjdpunkt.

Frankrike - Danmark

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Den förväntade finalen blev istället en bronsmatch då både Sverige och Spanien lyckades skrälla i varsin semifinal under fredagen. Den stora turneringsfavoriten Danmark tappade återigen en ledning och föll tungt med hela fyra bollar då slutresultatet landade på 25-29.

Det var andra match i rad som Danmark lät en stabil ledning rinna ut i sanden, vilket är oerhört ovanligt för världens bästa handbollslag. Oddsen på spansk seger gick att hitta för runt sju gånger pengarna, vilket ger er en bild av hur oväntat resultatet var.

Danmark hade som sagt tappat en ledning bara ett par dagar tidigare då de mötte Frankrike i den sista gruppspelsomgången. Men Danmark var då redan klara för slutspel och passade på att vila flera nyckelspelare inför semifinalen som såg på från läktaren.

Vissa spekulerade till och med att Danmark föredrog att förlora för att få möta Spanien och kanske inte gav sitt allt. Det rådde hursomhelst konsensus kring att Danmark definitivt skulle höja sig i slutspelet då det gällde återigen, men så blev det inte riktigt.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det gäller att ställa om inför bronsmatchen

Fransmännen var som sagt även de favoriter mot Sverige, även om det inte riktigt var till samma grad. Det förväntades bli en upprepning av sommarens OS-final mot Danmark där fransmännen segrade sist. Men Gottfridsson och co hade andra tankar.

Trots att de fick en smakstart på semifinalen mot Sverige så kunde de inte hålla i sin ledning särskilt länge, men matchen var oerhört spännande och jämn ända in i slutet. Det var bara ett mål som skilde lagen åt när slutsignalen löd och Frankrike fick se sig besegrade med 33-34.

Det är nog tufft för både Frankrike och Danmark att svälja besvikelsen och istället sikta in sig på en bronsmatch, men det är i alla fall två väldigt starka lag som möts och det kan nog bli riktigt underhållande för den som väljer att slå på TV:n.

Bronsmatcher tenderar att vara lite mer avslappnade och det blir ofta fler mål. Något som nästan verkar gälla universellt för de flesta sporter. Därmed spelar vi på över 57,5 mål här för 1.80 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 57,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 15:30
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: