Speltips Argentina – Qatar 25/1: Vinna eller försvinna

Simon Pålsson Publicerat: 25 januari 2021

Det är vinna eller försvinna som gäller i Handbolls-VM när Argentina spelar mot Qatar i den sista omgången av huvudrundan den 25 januari 2021.

Argentina - Qatar

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det har minsann varit otroligt spännande redan från första stund i det handbollsmästerskap som nu avgörs på egyptisk mark, där det inte minst ser ut att bli ett succéartat upplägg för det svenska handbollslandslaget, som redan är klara för kvartsfinal.

Men övriga grupper ska inte till att avgöras förrän på måndagskvällen och för egen del är spänningen stor inför mötet mellan Argentina och Qatar.

Upplägget är som sådant att två lag från varje grupp i den här fasen går vidare till slutspelet, och redan nu vet vi att Danmark blir det ena laget. Föga förvånande får sägas, och fullt rättvist med tanke på att danskarna har mäktiga fem raka vinster under inledningen på mästerskapet.

Men det är vidöppet om andraplatsen i gruppen och det är realistiskt, faktiskt, att tre olika lag landar på den där andra och sista kvartsfinalsplatsen. Bäst läge har Argentina med sex poäng, en poäng före Kroatien och två poäng före Qatar.

Danmark – 8 poäng
Argentina – 6 poäng
Kroatien – 5 poäng
Qatar – 4 poäng
Japan – 1 poäng
Bahrain – 9 poäng

Vilka tar kommandot?

Då är frågan vilka som vågar ta kommandot i den här helt avgörande matchen. Nu är handboll lite speciellt till sin karaktär och det är inte lika enkelt att spela på resultat, eller gå för ett oavgjort resultat i matchen, som det är i andra sporter.

Det gör att det i praktiken är laget som vinner här som kommer att gå segrande ur striden på det större planet också. Det spelar mindre roll att Argentina är två poäng före, med tanke på att en förlust här ändå gör att Qatar går upp på samma poäng.

Qatar har haft det lite tungt mot de bättre lagen och har egentligen bara vunnit mot på pappret klart sämre lag. Argentina vann mot Kroatien senast, trots att man var enorm underdog, och visade där att man är ett lag att räkna med.

Argentina vinner spelas faktiskt till 3,00 gånger pengarna hos William Hill. Med tanke på att formen är så pass god, att Qatar inte imponerar nämnvärt och att argentinarna i slutändan måste (helst) vinna så känns 3,00 gånger såsen fantastiskt högt.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

Speltips:

Speltips: Argentina vinner
Odds: 3,00
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:00, måndag 25 januari 2021
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: