Speltips Danmark – Spanien 29/1: Semifinal

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2021

Semifinal i Handbolls-VM väntar fredagen den 29 januari 2021 när Danmark spelar mot Spanien i det som hade kunnat vara en final.

Danmark - Spanien

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Handbolls-VM har varit en enda lång fest och även om läktarna ekar tomma har underhållningsvärdet visat sig väldigt högt. Det känns faktiskt som en sport som klarar sig ganska bra utan livet på läktarna. Musiken har ju dunkats som vanligt.

Nu ska det hur som helst till att spelas semifinaler i Handbolls-VM och på fredagen ska vi inte minst njuta av det svenska handbollslandslaget, som gäller som stor underdog inför matchen mot Frankrike, men som ser ut att kunna skrälla mot vilket lag som helst i den här turneringen. Det blir dock den första riktiga värdemätaren skulle jag hävda.

Danmark har varit ett annat lag som sett urstarka ut, men detta egentligen bara fram till kvartsfinalen. Då var danskarna så pass illa ute mot värdnationen Egypten att det krävdes straffar för att gå vidare till semifinal.

På pappret har det danska handbollslandslaget åter en stark generation och inte minst Mikkel Hansen är, och förblir, en spelare av absoluta toppklass. Senast blev han utvisad, men nu blir han återigen väldigt viktig.

En målfest att vänta?

Danmark har konsekvent rakt igenom hela mästerskapet öst in mål framåt och har snittat över 30 gjorda mål. Faktum är att man har gått över 30 gjorda mål i samtliga sina matcher, och ofta har det snarare varit upp mot 40 stycken. Det är och förblir imponerande på ett sätt som få andra lag kan matcha.

Nu möter man ett Spanien som också har legat runt 30 gjorda mål per match, som såg ruskigt starka ut mot Norge i kvartsfinalen och som i mina ögon har ett guldläge att ta hem mästerskapet.

Men vad förväntar vi oss här?

Jo, det brukar bli täta matcher mellan lagen, men med tanke på hur Handbolls-VM har varit med många mål i stormatcherna blickar jag ändå mot överspelet.

Över 55,5 mål spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – hämta upp till 1 250 spelkrediter

Speltips:

Speltips: Över 55,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:30, fredag 29 januari 2021
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: