Speltips Slovenien – Sverige 22/1: Revansch

Simon Pålsson Publicerat: 22 januari 2021

Det svenska handbollslandslaget vill gärna vinna mot Slovenien i Handbolls-Vm fredagen den 22 januari 2021. En nyckelmatch inför fortsättningen.

Slovenien - Sverige

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det återstod inte mer än någon sekund av mötet med Belarus (Vitryssland) i den senaste omgången när Sverige släppte in det snöpliga kvitteringsmålet, efter att ha gjort en ganska stark match sett över 60 minuter.

Det innebar inte bara att man tappade en viktig poäng, utan det innebar också att Sverige nu sitter i ett klart sämre läge inför fortsättningen av det här mästerskapet.

Sverige har en på pappret väldigt enkel lottning i det här mästerskapet och vore det inte för att man har stuvat om en hel del i landslaget inför det här mästerskapet, bland annat på grund av coronarelaterade skäl, hade det varit ett fantastiskt outsiderläge att ha.

Men nu vet man inte riktigt var man har Sverige och över tid kan det bli svårt att hålla upp en hög nivå.

Det svenska handbollslandslaget öppnade med tre raka vinster i det inledande gruppspelet, och hade därefter bra läge att gå upp i gruppledning med en vinst mot Belarus (Vitryssland). Men så blev inte fallet då matchen slutade 26-26.

Är det läge för revansch?

Sverige lär därmed gå in med revanschlusta inför matchen mot Slovenien, ett lag som man alla dagar i veckan ska kunna slå. För ett år sedan, ganska exakt, förlorade man dock mot det slovenska landslaget i EM 2020. Då med 21-19 i en tät historia.

Faktum är att Sverige har två raka tävlingsförluster mot slovenerna. Den innan den senaste kom i OS 2016 och då var det fem bollars marginal.

Slovenien har öppnat starkt, men förlorade tungt mo Ryssland i den andra omgången. Däremot kan man konstatera att det är ett målfarligt landslag, åtminstone mot de sämre landslagen.

Mot de andra landslagen, som är i Sveriges kaliber, blir det lite mer återhållsamma matcher och det är det jag tar fasta på här.

Under 53,5 mål spelas till 1,85 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips: Under 53,5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:30, fredag 22 januari 2021
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: