Speltips Spanien – Brasilien 15/1: Urladdning

Simon Pålsson Publicerat: 15 januari 2021

Spanien gäller som en av favoriterna inför Handbolls-VM och står för en svår premiäruppgift mot Brasilien den 15 januari 2021.

Spanien - Brasilien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det vore högst förvånande om en handbollsnation som Brasilien på allvar kunde ställa till det i ett världsmästerskap, men i enstaka matcher kommer brassarna utan tvekan att kunna göra sina röster hörda och ställa till lite djävulskap.

Likt inom fotbollens värld är det ett lag som spelar med en härlig offensiv, hög frenesi och som kan tyckas ta ganska stora risker i sitt spel. Det visade sig inte minst när man spelade mot Spanien i VM 2019 och då föll med hela 12 bollar i gruppspelet. Det får man ta och säga är en tydlig indikation på att nivån kanske är lite för hög.

Det är också ett lag som på senare år har utvecklats ganska mycket och under 2010-talet har Brasilien blivit lite av ett handbollsland. Det känns som en sport som vinner marknadsandelar runt om i hela världen snabbt. Det är kul!

Nu möter man hur som helst Spanien i en VM-premiär och det är ingen drömuppgift på pappret. Men det är samtidigt en ganska skön match då man inte har särskilt mycket at förlora på förhand.

Spanien är stora favoriter

Om vi frågar spelbolagen är Spanien stora favoriter, men med tanke på att det är en premiärmatch är det en väg som vi inte slingrar oss in på. Det har hänt större skrällar än att Spanien inte skulle vinna här.

Men vad vi känner oss mer säkra på är att det här blir ett ganska intensivt möte. Det här är ändå handbollsländer som spelat mot varandra en del på sistone och inte minst det senaste mötet i VM 2019 blev en urladdning vad gäller målen.

Spanien spelar nästan alltid målrika matcher och brukar numera snitta runt 60 mål per match. Brasilien har också samma tendens, och har inte minst problem i försvarsspelet mot lite starkare nationer.

Över 56,5 mål spelas till 2,00 gånger smeten hos Unibet här.

  Rygga spelet hos Unibet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 56,5 mål
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:00, fredag 15 januari 2021
TV:  tvtio logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: