Speltips Sverige – Frankrike 29/1: Handbolls-VM

Simon Pålsson Publicerat: 29 januari 2021

Handbolls-VM går in i sin avgörande fas med semifinalen mellan Sverige och Frankrike fredagen den 29 januari 2021.

Sverige - Frankrike (semifinal)

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Var sänds Handbolls-VM? Viaplay och Viasats kanaler.

När spelas semifinalen mellan Sverige och Frankrike i Handbolls-VM? Jo, redan klockan 17:30 fredagen den 29 januari 2021.

Hur stora chanser har Sverige mot Frankrike i Handbolls-VM? Man är outsider på ett sätt som verkligen kan passa det svenska handbollslandslaget.

Det lär krylla av frågor inför fredagens möte mellan Sverige och Frankrike, som är en semifinal i Handbolls-VM. Vem hade kunnat tro det? Vem hade vågat drömma? Helt plötsligt har det svenska handbollsundret vaknat till liv och intresset har skjutit i höjden. Det vågar jag lova.

Handbolls-VM är en succé det här året, även om det spelas utan publik och även om det spelas i Egypten, långtifrån topplagen i Europa. Det har varit många underhållande matcher, en hel del skrällar och framförallt avgörande matcher i slutspelet som redan fått det att pirra i kroppen.

På fredagen är det dags för semifinalen och Sverige har ett bra slagläge mot Frankrike, men gäller som semifinalernas stora underdog. 3,00 gånger pengarna på Sverige är väsentligt högre än oddset på att övriga semifinalslag ska ta sig till final.

Målfest i Handbolls-VM

Oddset på att Sverige slår Frankrike är i för sig lockande, men det är samtidigt ett franskt landslag som har vunnit samtliga matcher i Handbolls-VM 2021 och som radat upp tunga insatser i skarpa lägen.

Mot Ungern vann man först efter förlängning, och var alltså illa ute, men det känns som att det här är ett landslag med mer i sig, med mer att ta av.

Det blir inte sällan defensivt inriktade fightkamper när Sverige och Frankrike möts, som senast i EM 2018 när franoserna vann med 23-17, men den här gången pekar allting på mål.

Handbolls-VM har varit ett målrikt mästerskap. Sverige har öst in mål på slutet, spelade 35-23 i kvartsfinalen mot Qatar och vet hur man ska få igång sin offensiv.

Frankrike släppte in 32 mål mot Ungern, har varit extremt vassa framåt och har bjudit upp till tunga, intensiva matcher. I kvartsfinalen i VM 2017 slutade matchen mellan Frankrike och Sverige till exempel 33-30.

Över 54,5 mål spelas till 2,05 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 54,5 mål
Odds: 2,05
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 17:30, fredag 29 januari 2021
TV:  tvsex logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: