Speltips Frölunda – Leksand 14/12: Match två!

Oskar Jörnevik Publicerat: 14 december 2021

Tisdagen den 14 december 2021 är det dags att kora en semifinalist. Det är match två mellan Frölunda och Leksand.

Frölunda Indians - Leksands IF

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frölunda har gått otroligt bra igenom hela CHL, det är också det laget som varit bäst under CHLs korta historia. Sedan CHL startade år 2014/2015 har Frölunda vunnit fyra titlar. Frölunda har inför den andra matchen mot Leksand ett riktigt bra utgångsläge, då hemmalaget vann med 5-2 borta i Leksand. Formen är dock ganska svajig för hemmalaget. Torskade senast mot Brynäs med klara 0-4. Frölunda har förlorat fyra av sina fem senaste matcher i SHL. Nu spelar Frölunda i Frölundaborg, där man är riktigt starka. Har spelat fyra tävlingsmatcher i Borgen under denna säsong och vunnit alla fyra.

Leksand är i riktigt dålig form för tillfället. Gjorde en ganska bra insats mot Färjestad senast men fick lämna Värmland med noll pinnar. Leksand har fem raka förluster och har på dessa fem matcher inte gjort över två mål. Björn Hellkvist och hans spelare har en väldigt tuff nöt att knäcka inför returen med Frölunda. Leksand måste framåt, och vinna med minst tre mål för att ha en chans att gå vidare. Det har hänt en gång i Göteborg sedan år 1999.

Frölunda har varit riktigt vassa i Europaspelet i år, har på nio matcher, vunnit åtta. Har en mäktig målskillnad på 40-18 och är vassa i både powerplay och boxplay. Leksand har inte alls varit lika framgångsrika som hemmalaget. Har 5-4 i matchstatistik och en målskillnad på 27-26. Har haft problem på bortais i CHL spelet, där man på de två senaste matcherna har gjort noll kassar.
!

100 KRONOR GRATISSPEL – HOS LEOVEGAS! Det populära spelbolaget LeoVegas är kända för alla mobilspelare. Gillar du betting i mobilen? Då finns det inget mer lämpligt spelbolag än det här. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta gratisspel – 100 kronor hos leovegas!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Bäst när det gäller!

Frölunda har ett bra lag på pappret, framförallt spelare som steppar upp när det gäller. Ryan Lasch är lagets i särklass bästa lirare i offensiv zon. I CHL-spelet har Patrik Carlsson varit riktigt bra och stått för 7+4 på nio matcher. Johan Sundström har gått tungt i SHL men gjort det bra i CHL. Backsidan är bra, mycket bra. Christian Folin står för tyngd medan Simon Edvinsson, Jens Olsson och Stefan Elliott står för poäng. Tomkins/Rubin är en mycket bra målvakts uppsättning.

Det är samma herrar som levererat i SHL som i CHL för gästerna. Justin Kloos leder interna i CHL på 1+10. Trion Mikael Ruohomaa, Carter Camper och Max Veronneau är också lirare som har hög kvalite. Defensivt är det tunnare för Leksand, det är Calle Själin och Matt Caito som får lyfta mycket istid och gör det makalöst bra. Kasimir Kaskisuo är en målvakts som verkligen kan spika igen, när finnen är på humör.

Frölunda har tre mål att gå på, och är ett lag som alltid levererar när det hettar till. Leksand måste gå för det, och då lämnar luckor i försvaret som Lasch och co kommer utnyttja. Raka ettan nosar på 1.85 och det är bra betalt. Frölunda är i skrivande stund det bättre laget och har mer rutin i dessa matcher. Frölunda levererar ALLTID i CHL, och Roger Rönnberg vill vinna denna tävling. Spelet blir, Frölunda rak. Lycka till!

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: Frölunda vinner
Odds: 1.80
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19.00, tisdag 14 december 2021
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: