Speltips Frölunda – Skellefteå 13/12: Match två

Oskar Jörnevik Publicerat: 13 december 2022

Frölunda måste vinna denna match mot Skellefteå för att avancera i CHL. Matchen spelas tisdagen den 13 december 2022 med nedsläpp klockan 19.05.

Frölunda - Skellefteå

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Frölunda har varit riktigt vassa på slutet och studsat upp till en tredje plats i SHL och är bara tre pinnar från Skellefteå på andra platsen. I SHL har Frölunda vunnit sju av sina åtta senaste matcher och varit mycket bra, och framförallt fått igång sin offensiv. Frölunda spelar sina CHL matcher i Frölundaborg, där man alltid är svårslagna. På fyra matcher i CHL har Frölunda vunnit alla och gjort hela 22 mål framåt.

Om Frölunda är vassa för tillfället så är Skellefteå något bättre, då norrlänningarna har 15 raka segrar i SHL/CHL. Det är bara Växjö som är före Skellefteå i tabellen. Framförallt har Skellefteå varit otroligt bra defensivt och endast släppt in nio mål på sina sju senaste bataljer. Skellefteå kommer från en bra borta insats mot Rögle, där Oscar Möller stod för hattrick och Skellefteå vann med 3-0.

Skellefteå har två raka segrar mot Frölunda, men innan det hade Frölunda två raka segrar. Det blir en härlig hetta mellan dessa gäng. Matchen som spelades förra veckan, alltså match nummer ett i denna kvartsfinal vann Skellefteå med 1-0 efter en ganska tråkig match där skotten blev 24-20.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Viktig turnering för båda lagen

Frölunda har inte många på sin frånvarolista då Ryan Lasch var tillbaka senast. I CHL är det just Ryan Lasch som leder den interna poängligan, men i SHL är det Max Friberg som leder, följt av den rutinerade Joel Lundqvist. Frölunda har en stark defensiv med namn som Andreas Borgman, Christian Folk, Filip Johansson och Petteri Lindbohm.

Skellefteå har haft en del skavanker på sistone men ska vara nästintill fulltaliga här. Jonathan Pudas leder den interna poängligan i SHL, medan det är Rickard Hugg som leder CHL. Oscar Möller ser riktigt fin ut för stunden och fick göra tre mål i senaste matchen. I defensiven är det just Jonathan Pudas som får ta ett stort ansvar. Linus Söderström har en otroligt bra räddningsprocent på 94.7.

CHL är en turnering som Roger Rönnberg i Frölunda värderar otroligt högt, och fick med sig ett bra resultat i Skellefteå. Skellefteå kommer åka ner till Göteborg och spela tight defensiv som man gjort skickligt i år. Under 5.5 mål i denna match är ett mycket bra spel då matchbilden kommer vara väldigt likt den senaste matchen, och då blev det en tillknäppt historia.

  Upp till 1250 kr i spelkrediter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:05, tisdag den 13 december 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: