Speltips inför Belfast Giants – Luleå HF 8/10: Tuff bortaresa

Simon Pålsson Publicerat: 8 oktober 2019

Luleå Hockey gäller som stora favoriter i vårt speltips inför mötet med Belfast Giants i Champions Hockey League tisdagen den 8 oktober.

Annons:

Champions Hockey League är tillbaka med vad som kan betecknas som full kraft eftersom det på tisdagen spelas en fullständig omgång med flera svenska lag inblandade. Den som saknar SHL den här kvällen kan med andra ord få se de svenska topplagen in action oavsett.

Sent på kvällen – så sent som 20:30 faktiskt – är det dags för det som blir kvällens sista match när Luleå Hockey tar sig an Belfast Giants från Nordirland på bortaplan i en match där norrlänningarna är enorma favoriter.

Det går att se en tydlig trend i Grupp 3 i Champions Hockey League där topplaget Luleå Hockey kopplat greppet om att ta sig vidare, tillsammans med Augsburger Panther. Det går att jämföra med Belfast Giants som ligger längst ner i gruppen med -7 i målskillnad och fyra inspelade poäng efter lika många omgångar.

Annons:

En bekväm vinst till slut

Faktum är att det här blir den första gången i det här gruppspelet som lagen drabbar samman och nu väntar ett dubbelmöte, med match såväl på bortaplan som hemmaplan för båda lagen. Det betyder i praktiken att Luleå Hockey har ett drömläge att segla upp som gruppvinnare och ta sig till nästa fas av turneringen.

Belfast Giants är ett helt okej lag med vissa kvaliteter, men det faktum att laget nu står på tre förluster på fyra omgångar i Champions Hockey League gör att vi ändå inte kan hålla laget som en värdig utmanare till svenska lag. Det är en klar nackdel att möta brittiska, direkt svaga lag, vecka ut och vecka in i det inhemska ligaspelet.

Luleå Hockeys säsong har varit lite upp och ner, men formen ska vara tillräcklig för att avgå med en stark trepoängare och en viktig vinst i toppen av gruppen här. Det tror vi också att man är ute efter att göra.

Luleå HF vinner spelas därför till 1,47 gånger såsen hos Bethard. Det är då under ordinarie tid som gäller.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Luleå vinner
Odds:  1,47 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, tisdag 8/10
TV:    viasathockey logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: